Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (11)

Lucifer - Quid Pro Ho

Lucifer - Quid Pro Ho (2016) (epizoda)

Část děje se odehrává v čínské zahradě (od času cca 26:50). Jedná se o Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden v čínské čtvrti ve Vancouveru (Kanada).

Jak prosté - Další dobrodružství

Jak prosté - Další dobrodružství (2019) (epizoda)

Těsně před koncem je vidět kapitána Thomase Gregsona (Aidan Quinn), jak leží na nemocničním lůžku. V prvním záběru nemá napojenou modrou trubici pro dýchání, v následujícím záběru je trubice na správném místě.

Sběratelé kostí - Vzkříšení v ostatcích

Sběratelé kostí - Vzkříšení v ostatcích (2015) (epizoda)

V epizodě je nalezena stará lebka v nemocničním odpadu. Lebce chybí minimálně tři zuby. Při dalším ohledání chybí na lebce pouze jeden zub, který má zásadní význam pro objasnění případu.

Jak prosté

Jak prosté (2012) (seriál)

V 17. epizodě 1. série "Druhá možnost" od 4 minuty jede Sherlock (Jonny Lee Miller) s Watsonovou (Lucy Liu) v limuzíně proti směru jízdy. Dvakrát však ulice za nimi ubíhají, jako by jeli po směru jízdy.

22 Jump Street

22 Jump Street (2014)

Ve scéně v čase 1:15:00 projedou Jenko (Channing Tatum) se Schmidtem (Jonah Hill) vstupem na hřiště ve tvaru helmy a strhnou nafukovací bílou část chrániče. V dalším záběru je ale tato část v pořádku.

Návrh

Návrh (2009)

Když Margaret (Sandra Bullock) opouští Sitku, Andrew (Ryan Reynolds) se snaží dovolat kamarádovi řídícímu letový provoz. Ten mu odpoví, že ho vidí a že se nedalo nic dělat. Teprve potom se mu Andrew dovolá a následně mu kamarád opět odpoví, že ho vidí a že se nedalo nic dělat. Scéna je tedy chybně použita dvakrát.

Královský slib

Královský slib (2001)

Když princezna (Klára Issová) vyráží na koni společně s králem (Maroš Kramár) hledat králova syna, má na čele perlu ve tvaru slzy, jejíž velikost neodpovídá té, která se objevuje ve finální konfrontaci.

Peggy Sue se vdává

Peggy Sue se vdává (1986)

Úvodní scéna, kde se Peggy Sue (Kathleen Turner) připravuje před zrcadlem na večírek, není ve skutečnosti natočená před zrcadlem. Je možné si všimnout zpoždění v pohybech druhé ženy sedící zády k divákovi.

Méďa

Méďa (2012)

John (Mark Wahlberg) sedí na gauči, mluví s Lori (Mila Kunis) a zavazuje si u toho kravatu. Ta je vzápětí prakticky uvázána (stačí jen utáhnout uzel), avšak v dalším záběru ji John zavazuje znovu.

Reklama