Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (8)

plakát

České století - Kulka pro Heydricha (1941) (2013) (epizoda) 

Clovek musi znat souvislosti,aby pochopil celou serii...kulka pro Heydricha je vyborna v dialozich a hereckych vykonech...je citit atmosfera a napeti...za me 4*...jeste mi chybelo trochu gradace v zaveru...ale celkovy dojem fajn!

plakát

Historie.cs (2008) (pořad) 

Zajimavy a prinosny porad,jehoz kvalita a zajimavost je odvisla od pritomnych diskutujicich....nektere dily presahuji (napr.Studena valka - podnetna diskuze)...celkovy dojem vyborny!

plakát

Zemský ráj to napohled (2009) 

3* za to,ze film ma skvely scenar a nekolik vybornych hercu...bohuzel rezie strasne pokulhava...coz je skoda.Kdyby film reziroval nekdo lepsi...celkovy dojem by byl vyborny...za me ma film celkove 1*

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Nádherná pohádka se spoustou milých a chytrých vtipů, skvěle obsazená...prostě nejlepší!Snad dosáhne toho milionu a bude Trojka....tak šupšup do kina:-)

plakát

Heydrich - konečné řešení (2011) (seriál) 

Líbil se mi to jako celek...některé díly byly zajímavější, některé méně..ale celkově dobře udělaný přehled událostí, které předcházely a následovaly jednomu z nejodvážnějšícch činů naší historie...o tom, kolik odvahy a síly se našlo mezi lidma za protektorátu a jak výborní, šikovní a stateční byli naši parašutisté. Poklona všem, co se zapojili, obdivuji je!

plakát

Atentát (1964) 

Výborné zpracování..o fous lepší než Anthropoid...oceňuji raději scény s Heyrichem než milostné románky obou parašutistů. Na to, kdy byl film natočen, je velmi kvalitní.

plakát

Polda (2016) (seriál) 

První díl se mnou otřásl. David Matásek jako "drsnej polda" mě nepřesvěčil.Detektivní příběh banální a pokusy o vtipné dialogy pokulhávají.

plakát

Anthropoid (2016) 

Slušné ztvárnění významné události našich dějin. Líbily se mi scény v kostele až na tu úplně závěrečnou scénu, to bych tam mít nemusela. Povedlo se.