Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbení režiséři (7)

Frank Darabont

Vykoupení z věznice Shawshank a Zelená míle. Kdyby tenhle pán už nikdy nic jiného nenatočil, tak tyhle dva filmy mu v mé TOP 10 zajistí vrchní příčky. Doufám, že se od něj ještě dočkáme nějakého úžasného díla a vůbec by mi nevadilo kdyby to opět bylo z vězeňského prostředí.

Christopher Nolan

Kromě Sledování jsem viděl všechny jeho filmy a musím říct, že je to jeden z nejlepších režisérů dneška. Každý jeho film je nečím zvláštní, výjimečný prostě svůj. Nemůžu se dočkat na čem začne dělat po Batmanovi.

Peter Weir

Za Společnost mrtvích básníků, Truman Show, Master & Commander a Útěk ze sibiře tady samozřejmě nemůže chybět. Nechápu, že ještě nemá Oskara. Podle mě jeden z nejnedoceněnějších režisérů.

Matthew Vaughn

Hvězdný prach, Kick - Ass a Xmeni, všechny tyhle filmy jsem si moc užíval a bavili mě. Zatím toho moc nenatočil, ale myslím si, že od tohohle pána se dočkám ještě spousty skvělejch filmů.

Clint Eastwood

Nikdy jsem ho moc nemusel jako herce, ale o to víc ho mám radši jako režiséra. Million Dolar Baby a Gran Torino jsou podle mě od něj nejlepší. Doufám, že i přes svůj pokročilý věk něco ještě natočí.

Martin Scorsese

Natočil spousty skvělích filmů a tak tady samozřejmě také nemůže chybět. Jeho poslední film Hugo mě ale dostal jako málo který film. Úžásná pocta filmu.

Quentin Tarantino

Režisér kterej točí opravdu hodně osobité filmy. Na každém jeho filmu je hned poznat jeho rukopis. Kill Bill, Pulp Fiction a Pancharti jsou skvělé filmy.