Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (3)

Otěl Eleon

Otěl Eleon (2016) (seriál)

Hotel Eleon je sequelem populárního ruského seriálu Kuchňa. Max s Vikou hotel Eleon opustili, stejně tak Káťa a Denis. Tím ale příběh neskončil. Ze Seni je šéfkuchař restaurace Viktor, Kosťa a Nasťa se ze všech sil snaží šplhat po kariérním žebříčku, aby zabezpečili svého syna, a Michail Džekovič svádí boj s novou ředitelkou hotelu Sofií Janovnou. V prostorách hotelu se však začíná zcela nová historie a objevují se i nové postavy. Mladá a krásná Dáša se má co nevidět vdávat, ale z jejího ženicha se vyklube sňatkový podvodník, který ukradl všechny jejich společné finance a zmizel. Jelikož jí hanba nedovolí vrátit se do rodného Volčansku, zůstává jí jediná možnost - stát se pokojskou v Eleonu, kde rychle najde novou nejlepší kamarádku Julii. Dáša se musí popasovat nejen s nenormálními hosty, s gangstery, kterým omylem ukradla velkou hromadu peněz, ale také s celou řadou nápadníků, mezi něž patří i nový majitel hotelu - srbský synovec Eleonory Andrejevny Pavel.

SeňaFeďa

SeňaFeďa (2018) (seriál)

Nejlepší přátelé Seňa a Feďa se rozhodli opustit kuchyni hotelu Eleon a podnikat na vlastní pěst. Pořídili si food truck a založili vlastní pojízdné bistro. Ale udržet se v tomto byznysu pro ně nebude lehké, když se jim do jejich vysněné práce pravidelně míchají Feďovy milenky a Seňova žena Marina. Problémy na sebe nenechají dlouho čekat. SeňaFeďa je spin-offem populárního ruského seriálu Kuchňa.

Kuchňa

Kuchňa (2012) (seriál)

Mladý Max Lavrov (Mark Bogatyrjov) přijíždí z Voroněže do Moskvy se snem stát se slavným a uznávaným kuchařem. Jedné noci v klubu poznává krásnou Viku (Jelena Podkaminskaja) a po jednorázové známosti se začne ucházet o místo ve vyhlášené francouzské restauraci Claude Monet, jejímž majitelem je ruská celebrita Dmitrij Nagiev. Ale stát se kuchařem v této restauraci se ukáže jako téměř nadlidský úkol. Max se musí vyrovnat se zlomyslnými členy kuchyně a egoistickým slavným šéfkuchařem a alkoholikem Viktorem Barinovem (Dmitrij Nazarov). Vika, přičiněním osudu ředitelka Claude Monet, kterou Max odkopl po jediné společné noci, mu snažení také rozhodně nehodlá ulehčit. Když je Max nakonec přijat do kolektivu, netuší, že se bude muset pravidelně vypořádávat s absurdními situacemi, vztahovými kolotoči, krásnými číšnicemi, kuchařskými výzvami a faktem, že nemá ani kde bydlet. A především by rád získal nazpět srdce Viky. Naštěstí se může kdykoliv spolehnout na své nové přátele - barmana Kosťu (Viktor Choriňak) a číšnici Nasťu (Olga Kuzmina), do které je Kosťa zamilovaný.

Reklama