Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Naslouchej svému srdci (2010) odpad!

upřímně- větší kravinu jsem hodně dlouho neviděla.. od začátku, až do konce totálně přeslazené,nesmyslné, překombinované.. nejdřív je hluchá, pak je on nemocný..do toho její psychomatka, už fakt jen chybí Titanic..někdy je míň víc..

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

celý film nebyl tak špatný, ale konec ho ponížil na pouhý trapný a další americký slaďák, který nic extra není.. Pořád sem čekala na nějaký zvrat, který nepřišel a to mi tam hrozně chybělo..

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Dlouho si žádný film, tak nepohrál s mou psychikou a logickým uvažováním jako tento film. Naprosto mě pohltil a já jen s šokovaným výrazem seděla v křesle a přemýšlela zda je to možné. A do teď nevím zda ano či nikoliv. Perfektní film!

plakát

Jih proti Severu (1939) 

Velmi autentické zpracování, přesvědčivé a fenomální herecké výkony. Jediné, co bych vytkla, že bylo z příběhu vynecháno pár sice vedlejších nicméně pro mě důležitých postav. Například děti Scarllet, jakoby žádné ,kromě holčičky s Rhetem, ani neměla..

plakát

Hlava v oblacích (2004) 

Myslím si, že tento film i přes svůj přeslazený začátek zůstane něčím více než pouhopouhým romantickým klišé. Režisér dokázal smísit těžce smísitelné- zmíněnou romantiku s historickými událostmi, vlastenectví, nenávist, zradu. Ať si každý říká, že sem naivní snílek, ale tento film, který mě dokázal rozesmát, rozbrečet, avšak i donutit k zamyšleným, bude už napořád patřit mezi mé oblíbené

plakát

LOL (2012) 

Nebýt francouzské verze, která je málokomu známá( možná, protože v ní díky bohu nehraje Miley Cyrus), neměli by "amíci" , co točit. Soundrack, příběh, vše stejné. Naprosto trapné napodobení úspěšného francouzského filmu z roku 2008.