Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Oblíbené filmy (9)

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Po několika letech čekání jsme se my, fanoušci Tolkienovy tvorby, konečně dočkali na tento výjimečný megafilm Petera Jacksona s nezapomenutelnou hudbou Howarda Shorea. Snímek je opravdu jedinečný, a to nejen dějem, hereckým obsazením, hudbou, ale i kulisou, kterou tvoří nádherná panenská příroda Nového Zélandu. Středozem je zpátky. A je to opravdu podívaná.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Epické ukončení této jedinečné trilogie, která nám dokonale představila nejslavnější Tolkienovo dílo - trologii Pán prstenů. Trilogie je opravdu jedinečná díky mnoha faktorům. Díky skvělému hereckému obsazení, hudbě, efekty a novozélandskou krajinou. 11 Oskarů tento epický závěr získal zaslouženě.

Sedm

Sedm (1995)

Brad Pitt a Morgan Freeman se v tomto filmu představují jako dva neohrožení detektivové, kteří nás provedou filmem, při kterém budete napnutí až do posledních minut. Snímek je dokonale psychologicky nastudován tak, aby vás napínal po celou dobu filmu, probudil ve vás strach a donutil vás zamyslet se nad celou řadou otázek, které film nabídne. Nejlepší thriller všech dob.

Zázračný běžec

Zázračný běžec (1997)

Výjimečný biografický film o Stevu Prefontainovi, americkém běžci, který zasvětil běhání celý svůj život. Tento film vám ukáže Prefontainovo dětství, začátky, úspěchy i neúspěchy a umožní vám pohled i do jeho soukromého života. Podívejte se na jeden z nejlepších biografických filmů všech dob.

Edith Piaf

Edith Piaf (2007)

Biografický megafilm o životě nejslavnější francouzské zpěvačky všech dob. Film Edith Piaf nás provede Edithiným životem, od bídného dětství a těžkých začátků přes světový úspěch a slávu až k pádu, onemocnění a smrti. Marion Cotillard dokonale ztvárnila roli této velké osobnosti, tak přesvědčivě, že vypadá přesně jako zesnula umělkyně. Úžasné!

The Notorious B.I.G.

The Notorious B.I.G. (2009)

Biografický film o životě jednoho z největších rapperů - Biga. Děkuji za tento film!