Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (13)

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Konečně perfektně zpracovaný akční seriál po americkém vzoru, ovšem zasazené v českém prostředí s nejnadanějšími českými herci a samozřejmě s nejnadanějším režisérem v českých končinách. V seriálu mi vůbec nic nechybí a krev taky není přehnaná, určitě to tak je i ve skutečnosti u záchranných akcí. A prosím vás, ti z vás, co neholdují seriálům a píši sem hodnocení Odpad!, tak nesnižujte výsledné hodnocení. To si opravdu česká tvorba nezaslouží! Děkuji za pochopení.

plakát

Pouta, která svazují (2010) (TV film) 

Zajímavá detektivní zápletka s překvapivým koncem. Ve filmu jsou obsaženy všechny prvky, které chci v krimi thrilleru vidět - krimi příběh, romantika, vraždy... Pěkní herci, ale bohužel nejsou tak známí...

plakát

Biblické rány (2009) (seriál) 

Tento dokument pojednává ve svých třech dílech o 10 božích ranách, které seslal Bůh na Egypt v době, kdy Izraelity vedl Mojžíš. Moc pěkně vysvětleno pomocí moderních vědeckých metod, jak k těmto božím ranám asi došlo.

plakát

Pavučina snů (2003) 

Tento sci-fi horor měl zajímavý příběh složený z několika různých sci-fi filmů, hlavně byl inspirovaný Vetřelcem, ale dějem zasazen na naši planetu Zemi. Některé záběry byly velice působivé (zasněžená krajina) a nebyly tam enormní počítačové efekty, což se mi líbilo. Bohužel ve filmu hraje jen jedna velká celebrita Morgan Freeman, což je velká škoda, aby se film více proslavil.

plakát

Amelia (2009) 

Životopisné drama s velmi málo dobrodružnými scénami a napětím. Možná až posledních 15 minut před koncem trošku napětí, jak to vše dopadne. Od herců vzhledem k jejich jménu, jsem čekala daleko více. Hlavně můj oblíbenec Ewan McGregor měl hodně málo prostoru k vykreslení vášnivé lásky. Jediné pořádné plus bylo snad, že Hilary Swank byla hodně podobná skutečné Amelii a natočili pěkné záběry při létání po světě.

plakát

Tajemství velryb (2010) (TV film) 

Pohodový filmek se zajímavým dějem. Nelíbily se mi herecké výkony hlavní hrdinky. Škoda, že tuto herečku nesuplovala Pavlína Němcová, ta by jistě byla na jejím místě příjemnější.

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Mé dceři se film líbil. Je sice v předškolním věku, takže asi moc nepochytila děj, ale asi ji některé inteligentní gagy pobavily, když se v kině s ostatními dětmi smála. Takže hlavně budu film hodnotit z jejího dětského pohledu a nebudu tady psát bláboly jako někteří, kteří zapomněli, že tento animovaný film je určen především pro děti! Děj filmu je docela složitý (cestování v čase), snad ho děti školního věku pochopily :-). Prolínají ho i jiné kratší děje, které se pak nakonec střetnou. Animace je skvělá. Opravdu povedená - postavičky Čtyřlístku oživly! Trošku mi ve filmu vadily reklamy, ale naštěstí je dcera hned vypustila z hlavy a já taky :-) Jde asi vidět, že tento projekt byl dost finančně náročný a proto musely hledat i peníze jinde :-(

plakát

Dlouhá cesta na Jih (2007) (seriál) 

O něco horší série než první série Long way round. Více si zakládali na tom, ať jdou více vidět a je to tudíž více komerční (pořádně viditelná reklama na autech, motorkách...) Stejné prvotní přípravy na cestu jako v Long way round. V každém díle slyšíme, jak jsou hnáni podle časového harmonogramu a to opravdu snižuje dobrý požitek z cestování. Chybí mi tam více informací o jednotlivých zemích a navštívených málo zajímavých míst. Nebýt tam mého oblíbeného herce Ewana, tak bych dala o jednu hvězdičku méně. Humor mezi herci zachován jako v první sérii. Navíc v posledním díle je doprovází na motorce i manželka od Ewana. To bych celkem hodnotila kladně, však nemusí jezdit jen chlapi sami, ne?

plakát

Hotel snů - Tobago (2011) (epizoda) 

Romantický relaxační film, žádné násílí, příjemný hlavní herec s dobrým srdcem a hlavně krásné prostředí s kouzelnými záběry z exotické země. Sem tam akce, sem tam oddych a humor.

plakát

Hotel snů - Vietnam (2012) (epizoda) 

Romantický relaxační film, žádné násílí, příjemný hlavní herec s dobrým srdcem a hlavně krásné prostředí s kouzelnými záběry z exotické země. Sem tam akce, sem tam oddych a humor.