Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Maska Junior (2005) 

Po velmi vtipném filmu 'Maska' jsem se na zhlédnutí filmu Maska Junior velice těšil. Nemohl jsem být ovšem více zklamán. Hloupý nudný film bez pointy a co je nejhorší, bez jakýchkoliv známek humoru. Nenapadá mě nic světlého, co bych v tomto děsném filmu vyzdvihl. Opravdu zklamání.

plakát

Jackass 3 (2010) 

Sebedestruktivní partička Jackass opět povýšila o jeden díl. Ani u tohoto se nudit nebudete, naopak, Jackass 3D vyzrál jako víno a nabízí skvělou podívanou, ještě neuvěřitelnější kousky, ale hlavně pohled do zákulisí, což jsem velice ocenil. Bam Margera je hvězda!

plakát

Pán prstenů: Návrat krále (2003) 

Epické vyvrcholení Tolkienovy trilogie. Tady příliš není co vytknout! Úžasné velkolepé bojové scény, krásná výprava, skvělá hudba, to vše tvoří tento film. I přes 201 minut délky se nebudete nudit ani vteřinu. 'One Ring to rule them all'.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Skvělý seriál! V nejnovějších sériích šla kvalita bohužel mírně dolů, ale stále to je jeden z nejlepších seriálů. HIMYM by se dal taky nazvat 'renomovaní Přátelé'. Vřele doporučuji, Barneyho a Robininy hlášky, Marshallova a Lilyina souhra a Tedova výprava za poznáním 'té pravé', u toho se nudit určitě nebudete!

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Jmenuju se Earl je nadprůměrně kvalitní podívaná o zlodějíčkovi, kterého po setření vítězného losu srazí auto a ten se rozhodne svůj život přehodnotit. Sepíše si seznam všech špatností a snaží se je jednu po druhé se svým 'pomalejším' bratrem Randym odčinit. Earlovo roztomilé buranství, Randyho zabijácké hlášky, krásnou mrchu- Earlovu exmanželku Joy, inteligentního 'Krabáka' a nádhernou pokojskou Catalinu si prostě nelze nezamilovat. Jako velký milovník Earla jen těžko skousnu fakt, že se nikdy nedočkáme konečné série, ovšem nadějí je možný plánovaný film o Earlovi.