Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Nikdy předtím jsem celý film ani seriál neviděl. Ale byl jsem přinucen se na tohle podívat :-D Měl jsem možnost shlédnout pár ukázek z tohoto filmu a tak jsem se rozhodl, že se na to podívám na celé. A musím uznat, že banda těchlech retardovaných zabijáků, mě doslova rozsekala na milimetry.:-D takhle dlouho jsem se tak dobře nenasmál. Některé jejich akce jsou teda dosti nechutné. I kameraman z nich zvracel :-D a to dokonce do své kamery:-D a Já málem taky... A to do talíře :-D ... fuj. Zase když to přehlédnu, tak na jedničku je akce paralyzér :-D Je to sic banda totálních debilů, pošahanců a kreténů. Tak právě proto se mi to líbí. To je prostě na plný počet bez váhání. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Šílené, vtipné, kulervoucí, nechutné, perverzní a ujeté. Tak takový je Jackass 3. Předchozí díly jsem neviděl, ale asi ani nebudu mít zapotřebí se na ně podívat. Možná časem. Některé kousky jsou vážně povedené až se člověk svíjí v křečích. Jiné sou nechutné a to se člověk taky svíjí v křečích, aby náhodou neohodil kámoše co sedí vede něho a na tuhle šílenost se dívá s ním. Nevím a nechápu jak takový magoři vubec možu natočit něco tak šíleně zábavného a zároveň nechutného. 3* a 50% ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Jackass jsou zpět v celé své "kráse". Začátek nového dílu byl tentokrát skutečně famózní. Divím se, že po takové době mají pořád co vymýšlet. Cirka do půlky to má úchvatné tempo a haluz střídá jedna druhou. Od druhé části si troufám tvrdit, že už to tak zábavné není. Spíše nechutnosti a ty v Jackass moc nemusím. Škoda, že neobsadili do nějakých dalších skečů "Stiflera" (Seann William Scotta). Jedničkou zůstává nepřekonatelný Johnny Knoxville. K filmu nepotřebujete ani 3D brýle. Patrně název není jen z recese, jen mám doma verzi pro normální sledování. Po některých slabších kusech pár let zpátky je tohle návrat k těm povedenějším kouskům a já se skvěle bavil. Neberte Jackass vážně - je to ale perfektní věc na domácí párty! Těším se na příští várku demence. Krom toho je tenhle díl neskutečně zábavnej a asi i nejlepší z celé série... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

První (a myslím, že poslední) film od Jackass, co jsem viděl - do té doby vždy jen sem tam nějaké více či méně zdařilé video. Celovečerák je jen jejich slepencem bez hlavy a paty.. A i když musim přiznat, že občas se objevilo něco trochu originálního, většinou to bylo jen vykrádání sama sebe, navíc dost často mi přišel smích všech aktérů strojený :-( ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)

Reklama

Reklama