Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Je tohle možné? Banda úchyláků předvádí několik opravdu nechutných scén a také scény, ve kterých si způsobují bolest. Například scéna, ve které si čtou něco na srdci v hotelu a ze srdce se vynoří pěst a ti chlápci se smějí, až tam lezou po zemi, tak bohužel ten smích mi připadá velmi nucený!!! Jinak abych jen nekrizitoval. Je samozřejmé, že se zde najde i pár vtipných scén při kterých se prostě zasmějete ale ty nechutné scény, například s koněm. To je prostě hnus, jenž se nemůže libit snad nikomu a nebo jsem možná nepochopil tento fekální humor!!!Dále mně potěšila velmi krátká účást skateové legendy Tony Hawka a bmx legendy Matta Hoffmana . Prostě průměr!!! ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Just more of same. Banda dementů s inteligencí v limitě se blížící nule se snaží šokovat sledem nechutností a lidi jim to žerou. Jackass se podezřele často objevujíí na monitorech notebooků, probírají je média, někteří proti nim naopak ostře vystupují. Ale proč? Vždyť oni ani nestojí za tu námahu mávnout na tím vším rukou. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem se na to hodně těšil...o to víc bylo moje zklamání, které jsem po shlédnutí filmu utrpěl. Je to stejné jako jednička, tudíž nejlepší scény, které Jackass od vzniku prvního 'Movie' vypustili. Jestli to jsou nejlepší scény nebo ne, to netušim, jasné je, že řada z nich je opravdu neorázně nechutná a naprosto zvrhlá a ti lidi z party jsou fakt děsný prasata a nemá to cenu dál řešit. Za to řada scén je naprosto geniální a je opravdu těžké hodnotit něco takového. Mezi tyto scény patří např. arab v taxiku nebo rocket man. Taky jsem si všiml toho, že Johnny Knoxville dostává jednu ránu za druhou a schytá toho nejvíc z celý party a často jde i o život i když je pravda, že si s ním zahrává téměř každý. Ač jsem řekl, že zklamání tak tím myslím to, že do filmu zahrnuli opravdu nechutné scény a je to škoda...mělo by se to podle mě ubírat trochu jiným tempem. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce je znát větší rozpočet a trochu větší ucelenost. Dokonce ve dvojce bylo i více bláznivin, u kterých jsem se i zasmál. Rozhodně to nejsou části plné exkrementů. Jinak si myslím, že na youtubery naší doby názor už nezměním a stále budu přesvědčen o tom, že uctívat lidi,kteří jedí vlastní hovna a moč, mohou jen psychicky nevyrovnaní lidé. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

jackass2 je lepší než jednička, dost mě překvapilo že knoxvillova parta vůbec nevyměkla. Ono je to třeba pro nás co jsme relativně zdraví sranda, ale dokáži si živě představit že hodně lidí, co to štěstí nemá, musí takovýto alkoholem/drogama/práškama/dovíčím otupělí magoři co si neváží zdraví docela vážně srát. Každopádně je fascinující co dokáží všechno vymyslet, fantazie jim určitě nechybí. V jackass2 má největší hk scény knoxvill ostatní teda nic moc, hlavně mě zklamal steve-o i když nápad dát si tasemnici na oko je něco co může vymyslet jen naprostej blb a popravdě byla to jediná scéna kterou jsem musel přetočit. Asi nejlepší nápad byla ohrada s býkem a houpačkama to byla fakt sranda. No jednu věc jsem si u tohoto filmu ale vážně uvědomil. Měj rád své kamarády :) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama