Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

No jasně - Nomen omen partička Jackass se v tomhle "filmu" pouští do občas nechutných a vždy trapně ubohých bláznivin, které se v intelektuální společností stěží dají považovat za zábavné. Jenže to není jediný nai hlavní důvod, proč dávám odpad. Jsem příliš otrlý i benevolentní na to, aby mě parta nudících se blbounů, co si myslí jak jě desně cool rozbít si někde dršku, nebo si propíchnout koule, mohla nějak pohoršit. A i když mě tak možná budou psychicky (a vlastní vinou i fyzicky :-) ) narušení jackassové považovat za uhlazeného snoba, musím natvrdo prohlásit, že jejich amatérsky natočené eskapády sestříhané v devadesíti minutový celek (nazývaný filmem!) mi nepřipadaly ani drobátko zábavné. Fuck off, you jackasses! ()

Raevan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mohl natočit snad kdokoliv, jenomže my na to nemáme tolik debility a peněz jako tihle Amíci. Chvílema sranda, ale co je moc, to je moc. Parta bohatých Američanů nemá co dělat tak udělá praštěný videa, o tom jak do sebe mlátěj a náražej v nákupním košíku do zdi. A co byste čekali od Američanů....ti jim za to dávají obrovský peníze. ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Misty VELICE hruby - rezeni papirem - z toho se mi vazne zvedl kufr - ale jinak docela zabavne eskapady profesionalnich kaskaderu, kteri jsou stejne jako ja pro kazdou blbost. Jsou tam slabsi scenky i velmi povedene - stejne jako v originalni televizi. Ale verim, ze to neni pro kazdeho popkornoveho divaka ;]] ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako pravidelný pořad Jackass, protože jde jen o souhrn těch největších hovadin co ty kreténi natočili:-) Dočkáte se tedy pojídání sněhu, na který se před tím konzument vymočil, strkání autíčka do análního otvoru, pálení petard ze stejného otvoru, šňupání ostré omáčky a následného poblití vlastního oběda, skákání do kaktusů, tetování za jízdy atd...Neříkám, že jsem se občas nesmál (tak např. když jde člověk s autíčkem v řiti na rentgen. Sledovat doktorovu reakci je celkem zábavné, nebo pokračování Jackass v roce 2063:-) ), ale na to, jak to bylo dlouhé, jsem ze zase tak často nebavil. ()

Krasus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevim,jestli to má vůbec cenu komentovat,neboť dívat se na Jackass to je opravdu zvláštní pocit.Ze začátku na nás hned vybafne masa postižených lidí,kteří nás "bohužel" provázejí potom po celou dobu.Přehlídka nejrůznějších zhovadilostí,je asi vtipná věc(dobře smál jsem u prostřihů z Japonska,neboť reakce Japonců byla zvláště příhodně vtipná),ale ne pro mě a to co se dělo potom,to už bylo opravdu moc.Mlácení se navzájem,strkání si do zadku prskavky,nechat si okusovat bradavky krokodýlem a ještě v lepším případě lízat vlastní moč to může napadnou opravdu jen Amíky.Sorry,ale tohle mi vážně nesedlo,třeba bude druhý díl méně nechutný a zasměju se častěji. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Při rozpočtu 5 milionů amerických dolarů skončil film svou pouť napříč kiny po celém světě s téměř 80 miliony, což je téměř 16násobek výrobních nákladů. (HellFire)
  • Většina scének byla nafilmována v Japonsku, protože při natáčení v USA rušily celý štáb početné skupiny fanoušků. Dalším důvodem bylo, že v Japonsku neplatí povinnost rozmazávat obličeje náhodných kolemjdoucích. (D3VIL)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama