Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

zdenur 

všechny recenze uživatele

Jackass 2.5 byl o malý kousek lepší než dvojka. Jackass 3.5 je lepší o celý kus! Jemná dokumentární forma se zajímavými komentáři podtrhuje extrémně zábavné kousky. Když člověk vidí všechny aktéry pohromadě, tak mu ani nedojde jak jsou všichni důležití a každý z nich dotváří jedinečnost tohohle projektu. R.I.P Ryan Dunn ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se a to hodně. Po zhruba roce jsem zase viděl jeden z filmů od Jackass. Poprvé jsem se nekouknul na hodiny ani jednou a hodina a půl doslova uletěla. Jen škoda, že Johnny Knoxville už defakto předává všechno Steve-O-ovi a ostatním. On jako hlavní aktér je zde minimálně. Ohledně filmu je tedy všechno v pořádku. Co se mi ale dnes stalo, to je děs. Přihlásím se na CSFD, vybafne na mě reklama. OK - reklamu klikem zavřu. Nechám si vyhledat film a zase vybafne reklama. No a tentokrát se nedala zavřít, ale musel jsem asi 15 vteřin počkat. Jen tak dál, velká slavná CSFD. Jen tak dál a jdu pryč. Prachy prachy prachy. Jsem zklamanej. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Inteligentní mladí lidé opět přicházejí s inteligentní zábavou pro inteligentní mladé lidi! Nepochybně neexistuje nic kultivovanějšího a zábavnějšího, než se kopat či mlátit různými předměty do koulí, dát si před skokem dalekým pořádný klystýr a poté se vysrat do doskočiště nebo si mazat po obličeji koňské sperma! Bývalí vězňové, diplomovaní absolventi sedmi tříd základní školy, prokastinující stavební přidavači, horníci, metaři a jiné vypatlané lopaty s vytříbeným smyslem pro tumor si při tom užijí spousty legrace!! MUHEHEHEHE! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jackass jsem nikdy neobdivoval, ale ani to neodsuzoval, ale když ke mně nedávno přišel kámoš na návštěvu a pár pivek, tak jsme se shodli, že právě právě tahle píčovinka je jasná volba jako kulisa pro pokec. Stáhnul jsem si nahodile zrovna tuhle verzi a čučeli jsme. A nijak nelituju, protože jsme se u toho fakt nasmáli. Bál jsem se toho, že když už je tohle několikátej díl, tak že klukům už došly nápady, ale to můžu rovnou zamítnout. Pravda je, že když jsme se zrovna nesmáli různejm pádům, kopancům do hlavy, surfování na barrelech, datlovi bodajícímu do penisu v dřevěným "kondomu", lízání tyče nabitý elektřinou, vystřelujícímu dildu, tak jsme byli i trošku znechucení nějakejma záležitostma (třeba tý s koňským spermatem nebo "klistýr skoky do dálky"). Jinak ale můžu vyjádřit spokojenost. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Aneb co se asi do trojky nevešlo (naznačili nám to tam už tak trochu u závěrečnejch titulků). Nevybočuje to z řady a opět se tady setkáme s řadou idiotskejch kaskadéřin, nechuťáren a tentokrát míň s vtipem. Holt se tomu někdy už smějou jenom sami... Ale člověk se na to tak nějak musí dívat a zjistit, co je ještě napadne, hňupy jedny... chch... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama