Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se dá doopravdy říct Jackass The movie, ne jako ty ostatní sestříhy vtípků. Sice to asi nedosahuje takovejch kvalit, jako když ty kousky dělá víc lidí, ale Johnny Knoxville v roli senilního dědy si to vychutnal dobře, může si dovolit cokoli, s tim, že na něj nikdo nemůže, kdo by chtěl zbít 80-letýho dědka. A já se bavil víceméně celej film (posrání v restauraci, striptýz v baru, nákup v McDrivu), paráda. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem tak neváhal nad hodnocením filmu jako u Dědy mizery. Takto silně koncentrované a záměrné trapno nevydýchá hned tak každý. Film samotný je poté směsicí více či méně zdařilých scének před skutečnými lidmi (tedy - neherci) + nějakou tou povinnou vatou okolo. Vtípky vycházejí tak v 50 % případů, takže by se slušelo dát tři hvězdy, ale za závěrečnou scénu na soutěži krásy, která je jednou z nejvtipnějších filmových scén posledních 20 let, musím hvězdičku přihodit... ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Já mám tu jackassáckou bandu rád. Člověk potřebuje jako sůl tu a tam se na dvě hodiny zřeknout dobrých mravů, klesnout svým léty pilovaným vkusem na to nejhlubší dno a vzápětí se dávit smíchy nad zábavou tak pokleslou, že ho ještě týden pronásleduje mučivý stud nad stupněm vlastní dekadence. Ovšem Bad Grandpa je jiné kafe. Chlapci se rozhodli vehnat své epizodní skopičiny do jakéhosi příběhové rámce, ale výsledek je bolestivě nefunkční sranec. Samozřejmě několik scének zajiskří vtipem, ale ona snaha udělat z toho regulérní film s regulérní příběhovou linií a regulérními hereckými výkony se rovná snaze uplácat bábovičku z řídké ranní stolice Davea Englanda. K tomu všemu se ta drhnoucí příběhová linie neštítí srdceryvného hovnaření, za které by se nemusel stydět kdejaký německý hnůj od Rosamunde Pilcher. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem zrovna fanda Jackass a Bad Grandpa není vtipný (a smutný) proto co pánové zrovna na plátně vymýšlejí,ale díky reakcím okolí,nad kterými občas zůstává rozum stát.Pokud by byla poštovní úřednice ochotna poslat dítě poštou,je to ve finále víc zarážející,než vtipné a takový je vlastně celý film.Na konec ale musím uznat,že jsem se celkem zasmál,takže minimálně v tomhle směru byl úkol splněn...60% ()

SonG 

všechny recenze uživatele

To nejvtipnější už jsem viděl v traileru, bylo tudíž naprosto zbytečné koukat na celovečerní film. Navíc jsou gagy (dá se tomu říkat "gagy"?) dost nudné, chvilkami mi připadlo, že nekoukám na Knoxvilla, ale na nějaké ubohé lidi, co Jackass parodují. Bad Grandpa nesahá klasickém Jackassům ani po kotníky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)
  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama