Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dal tři, ale pak jsem to přesunul na čtyři. U tohodle filmu jsem se fakt hodně upřímně zasmál. Johny Knoxville využil jedné ze scének v Jackassu a udělal z toho celej film na způsob Borata. A nemělo to chybu. Scény v eskort servisu, krámě, ale vlastně i kdekoliv jinde naprosto parádní. Do toho stejně dobrej vnuk, kterej rychle najede na vlnu nadrženýho bláznivýho dědka. Co víc můžete od takového filmu chtít než upřímný smích a toho jsem si užil opravdu dost. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé akoby som čakal, ale čo sa týka Jackass, tak už to nie je to čím to bývalo. Celovečerný film s epickým dejom - to nie je podľa mňa vhodný formát pre tento štýl, aj keď jediné, čo držalo príbeh a jednotlivé scénky pokope bolo putovanie autom naprieč štátmi USA. Ale pomer vydarených a nevydarených by som povedal, že bolo tak 1:1. Niektoré až nasilu morbídne a nechutné, iné zase celkom primerané a aj celkom vtipné (najmä súťaž kráľovnej krásy). Neodporúčam sledovať trailer skôr ako film, lebo väčšina z tých TOP scénok sa objavuje už tam. ()

Reklama

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo, poslední dobou se vůbec neumím trefovat do filmů. Tohle jsem vydržel jen do poloviny a pak jsem to vypnul, nedalo se to. Jackass scénky mě občas baví, občas iritují, tady jsem doufal, že půjde o seriózně pojatou komedii a né směsku otravných scén s otravným dědkem, který je navíc dost katastrofálně namaskovaný. Odpaaaaaad..... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já tenhle pokleslý humor miluji a bavil jsem se nadmíru dobře. Už v samotném Jackass patřily scénky s dědouškem Irvingem k tomu vůbec nejlepšímu. Ten malej harant také nemá chybku. Poslední taneční vystoupení je parádní. V průběhu celé stopáže se střídají scénky dobré s perfektními. Když nepočítám vatu mezi nimi, která netrvá dlouho, tak nelze najít jedinou chybičku. Dlouho jsem se u ničeho tolik nenasmál. Knoxvillovi tohle sedí a já mu moc děkuji za prodloužení života. Tak proč nedát 5*, že? ()

ProfesorLotr 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem žádný Jackass film před tímhle a nedokážu říci, jaký je to oproti tomuto snímku rozdíl, ale pořád nechápu jak tahle vtipy nabytá sranda může mít jen 65%! Po celou dobu jsem se hrozně hlasitě smál a vůbec to nešlo zastavit. O geniální scéně ve striptýzovém baru ani raději nemluvím. Možná to někomu může přijít stupidní a ponižující, ale já se příšerně dobře bavil. JÁ CHCI SQUEL!!!!!! 88% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama