Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vec, ktorá pre mňa na veľmi dlhú dobu definovala jednu etapu môjho života. Netrvala dlho, ale užil som si bezstarostnosť ktorá s ňou súvisela. Vtedy som chodil domov, len preto, aby som si zas a znova pozrel Jackass a smial sa a nemyslel na nič, čo by len okrajovo pripomínalo dospelácku zodpovednosť. Po dlhom čase som si to kukol znova a je to stále rovnako zábavné. A som veľmi rád, že neviem posúdiť či kvalitou alebo určitou dávkou nostalgie, čo to vo mne prebúdza. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ne vše bylo tak vtipné jak mělo být, hlavně ten věčnej striptér, ale někdy se fakt zadařilo. Je třeba je ocenit za odvahu s jakou šli do sebedestruktivních kousků. Čtyři hvězdy dám ale hlavně za kreaci, kdy Knoxville v převleku za starce s naprosto všedním a poklidným výrazem degenerativní samozřejmosti, jde krást věci do krámku. Pánové to bylo neskutečně dobré. 70% ()

Reklama

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Chris Raab: - "Jsem Raab Himself a jsem totálně dementní idiot." & Bam Margera: - "Když už nemusíme cenzurovat nadávky, tak slibuji, že donutím moji matku do konce tohoto filmu říct slovo 'šukat'." & Steve-O: - "Takže, dnes jsem se rozhodl, že si trochu zašňupu wasabi." ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na partu kolem Johnnyho můžete mít názory opravdu různé. Od těch, že se jedná o znuděné americké dementy - často úchylné, po jakýsi zvláštní druh tolerance až po něco mezi obdivem a smutkem, že do téhle party nepatříte. Platí tu ovšem to co u všech takovýchto kamarádských partiček. Krom zjevné sounáležitosti se tyhle filmy točí hlavně jako generátor na prachy. Tudíš není to žádné home video, kdy je náhodou natočeno, jak parta prima kámošů jen tak blbne. Má to scénář a je to jako věc ať už pro seriál či pro celovečerák koncipováno. To ovšem ale nic nemění na té ryzí bolesti, kterou hrdonové zažívají a nad upřímným chcechtotem přítomných kumpánů. Jak bylo vidět i zde i sám kameraman ač zřejmě oproti většině normální taťka od rodiny měl sám občas problém :-). Musím uznat, že každý film a teď nemluvím o seroši skupinky Jackass osciluje mezi úkoly naprosto nechutnými a geniálními. Pak jsou ovšem ty u kterých ani vy sami nevíte kam je zařadit. Takové autíčko... Začátek odporný, ale údiv lékaže mne málem stál bránici... A teď co, že? :-) Takže za tenhle díl to zprůměruji a dávám za tři kuřecí kousky do spoďárů..!. * * * ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tohleto "dílo" je buď na odpad nebo 5*. Dávám 3*, protože ty střeštěné pitominy Vás možná napadnou, ale tady se můžete podívat jak by to vypadalo, kdyby se provedly, a při tom z toho vyváznete se zdravou kůží. Zároveň je mi jasné, že je to dost uhozené, trapné a - zkrátka debilní. Takže za 3* a musím dodat, že je to nejrozporuplnější hodnocení, jaké jsem kdy udělil. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)
  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama