Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to na MTV a tam to byl docela fakt nášup, někdy to byl nepochopitelný mazec, film taky ušel ale na seriál to fakt nemá, jestli někdo viděl film a neviděl seriál, a film se mu líbil tak mu vřele doporučuju seriál, který se poslední dobou začíná hodněkrát kopírovat jinými magory z anglie a německa ale na JackASS rozhodně nemají, seriál je síla tohle je dobrý úlet. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Niekto by sa mal pokúsiť o veľmi presnú definíciu filmu, lebo mám pocit, že toto dielko skladajúce sa len z rôznych kaskadérskych trikov a kadejakých hovadín určite nemienim pokladať za komédiu. Oveľa presnejšie je skôr pomenovanie dokument, ku ktorému to má skutočne bližšie. Inak keď začnem vnímať ten film subjektívne tak ho musím jednoznačne zaradiť medzi odpad. Na partii totálne vymletých stupídnych amerických nevzdelancov, ktorí nemajú na práci nič dôležitejšie len zbytočne demolovať majetok, ubližovať si a robiť si srandu z vecí, ktoré nie sú vôbec smiešne nie je podľa mojej skromnej mienky nič "cool", super alebo niečo hodné nasledovania. ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Na tohle si doopravdy ještě názor udělat nedokážu. Nevím jestli je normální to co tyhle týpci předváděj. Asi to zavání trochu mozkovou poruchou. Je pravda, že některé ty vtípky jsou doopravdu vychytané, ale řekl bych, že tech je bohužel v tom filmu tak málo, že to nepřeváží ty fakt hnusný... Ale pokud je někdo ochotný se na toto koukat pak ať se kouká, občas je zajmavé co lidské tělo zvládne... A ten skok do větráku je asi nejlepší... :) ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět co všechno je možné za velikou louží v Americe. Je pravda, že je to tam mnohem víc free a všechno je cool, ale mě od mala učili mimo jiné také to, že "vše má své meze". Jestli toto má nějaké meze, tak potom už má meze naprosto všechno!! Je pravda že já jsem spíše jejich zastáncem než-li odpůrcem a také si myslím že seriály mají mnohem vydařenější díly a některé jsou i méně nechutné. Nechutnost je další mez, která je nehozávně překračována, protože se mi u některých scén, jemně zvedal žaludek a musel jsem si zakrývat zrak a podobné věci :) Jinak je pravdou, že jsem se u většiny jejich bláznivých nápadů zasmál. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No kurník, co to vlastně je, tohlecto? Film to neni, rodinný video to není, není to úchvatně vtipné a není to zcela normální. Pak co to tedy je? Banda amíků dělá blbiny, natáčí se, zvrací, natáčí to, směje se, zase to natáčí, obnažuje se, rve se, pořád to točí. Úvod vypadá celkem dobře, známá melodie, efektní sjezd v nákupním vozíku, exploze rozličného sajrajtu. Ovšem pak už je to jako na houpačce, chvilku vás to baví, chvilku nudí, chvilku šokuje, chvilku prudí. Třeba šňupání nějakého pálivého hnusu na bázi chilli omáčky a následné pozvracení si oběda, do toho bych nešel ani kdyby mi někdo před ksichtíkem mával zelenavými penízky z obrázkem pana Lincolna. A rozřezávání kůže mezi prsty papírem, to mě žaludek dělal v dutině břišní psí kusy. Zkrátka pět hvězdiček by dal vyznavač tohodle druhu alternativní zábavy, čtyři by dal nadšený fanoušek co se na to rád dívá, tři by dal někdo u koho převažuje dobrý dojem nad rozpaky a dvě dávám já, tedy za ty jenž si občas uznale pokývali hlavou, ale pak tou hlavou spíše nevěřícne kroutili. Zkrátka až na to někdy třeba kouknu podruhý, už tu můžou být ty hvězdičky tři a nebo taky jedna, ale prozatim zůstanu na dvojce. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • "Šňupanie wasabi omáčky" bolo natáčané práve na narodeniny Johnnyho Knoxvilla. (ShortyIC)
  • Když Johnnyho Knoxvilla vyhazuje prodavač z obchodu, Johnny vykřikne, že byl milencem Lona Chaneyho, ačkoliv neměl tušení, kdo to je. Jednoduše viděl jeho hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a myslel si, že je to vtipná narážka. (HellFire)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama