Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ujetý a nechutný, ostatně jako všechny filmy i nefilmy o Jackass, ale já tu partu hovad mám prostě rád a dokážu se skvěle bavit. A o tom to je, ne? Řekl bych, že trojka je na stejný úrovni jako dvojka a objeví se i několik celebrit, k tomu hraje parádní soundtrack a padaj vostrý hlášky. R.I.P. Ryan Dunn ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mě mile překvapil a ještě více mě překvapilo hodnocení na této stránce. 75% je dost dobré(pro mě akorát), na to, jaká to je pitomost. Tyhle týpky docela obdivuju, že se do některých věcí nebojí jít a ještě se do toho občas vrhají po hlavě. Některé scény, ale bolí. A to stačí na ně koukat. Tento film byl takovou odpočinkovou komedií r. 2010. Každý fanoušek extrému by si to neměl nechat ujít. 75% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Třetí jackassácký celovečerák přináší opět velmi slušnou sbírku nápadů, jak co nejefektivněji spáchat sebevraždu, či přijít o nějakou končetinu, nebo se prostě jen nechat brutálně zesměšnit. Už je to dlouho, co jsem Knoxvillovu partu viděl naposledy a jsem rád, že po pár letech jsou zase ve formě a s velkou porcí originálních fórů, ikdyž je pravda, že některé ze starších scének spíše recyklují, na druhou stranu sami sebe nekopírují úplně a snaží se vždy přidat aspoň minimální dávku innovace a to se cení. 80% Edit: R.I.P. Ryan. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale Jackass sú pre mňa jednoducho jedinečný tým, že robia práve to, čo by iný nikdy nerobili. Neviem čo iné je tak dementné a tak bombasticky zábavné ako toto, určite nič............... Soundtrack: 1. Corona [Jackass Opera Mix] - Squeak E. Clean ,2. Kids Are Back, The - Twisted Sister ,3. If You're Gonna Be Dumb, You Gotta Be Tough - Karen O ,4. Memories - Weezer ,5. Party In My Pants - Roger Alan Wade ,6. Invisible Man - Smut Peddlers ,7. I'm Shakin' - The Blasters ,8. I Got Your Number - Cock Sparrer ,9. You Can't Roller Skate In a Buffalo Herd - Roger Miller ,10. Been Blown To Shreds - Sassafras ,11. Brand New Key - Melanie ,12. Alcohol - Gang Green ,13. Afterworld - CKY , ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama