Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (356)

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Myslím že trojka je něco mezi prvním a druhým dílem, v prvním bylo hodně zajímavých nápadů a volovin a ve druhém pak hromada nechuťáren, tady je od každého trochu. Celkem překvapující že se kluci dali po tolika letech ještě dohromady a jsou schopný dělat takové voloviny - už jim přeci jen není 20 :). Už jen to si zaslouží hvězdičku navíc. ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Pred rokmi som zachytil niečo z pôvodného seriálu Jackass, kde si banda mentálne retardovaných amerických hovád ubližovala a síce sa mi to moc nepáčilo, považoval som to za znesiteľnú zábavu pre vypatlaných Američanov s vymytými mozgami. A dobré referencie ma primäli pozrieť si jedno z "filmových" "diel" tejto partičky. A som mimoriadne znechutený. Celé Jackass vlastne nenávidím už od svojej podstaty a opovrhujem celou jeho koncepciou, je to totiž mimoriadne zvrátene dielo chorých mozgov, ktoré sa smejú vážnemu cudziemu utrpeniu a hlavne fekálnemu humusu najťažšieho kalibra a ubližujú základnej ľudskej dôstojnosti. Na filmovom plátne znesiem akékoľvek fyzické násilie a nejaké to hovno alebo grcka ma nerozhádžu, ale toto je vážne nezmyselne nechutné. Nezmyselne preto, lebo ani napriek odpornému smiechu členov Jackassu, mi celé toto opľutia hodné a trápne freak-show neprišlo vtipné. Miestami, fakt asi 3 alebo 4-krát som sa zasmial, ale skôr preto, lebo mi niektoré "vtipy" prišli absurdne originálne a šialené. O remeselných kvalitách je škoda hovoriť, pretože to pripomína skôr zostrih "smiešnych úrazov" z Youtubu než plnohodnotný film. Myslím, že Jackass sa nedá jednoducho mať rád. Vy ho buď zbožňujete alebo nenávidíte. Ja jednoznačne patrím do tej druhej skupiny. (10%) ()

Reklama

TeeAge

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jeff Tremaine, Spike Jonze, Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Steve-O, Ryan Dunn, Dave England, Jason "Wee Man" Acuña, Preston Lacy, Ehren McGhehey | Produkcia: Spike Jonze, Johnny Knoxville, Jeff Tremaine | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: MTV Films, Dickhouse Productions | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 170,256,125 $ | ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Méně prdění, chcaní a blití do kamery a mohla by to být i nadprůměrná záležitost. Vše zmíněné však celkovou zábavnost posledních dvou dílů rapidně sráží a podařené scénky dosáhnou v celkovém výběru jen stěží k průměru. Krátce řečeno: Častěji znechutí, než pobaví (což ale stále nic nemění na skutečnosti, že se považuji za fandu " badass teamu" Johnnyho Knoxvilla). Jináč, dle mého gusta, lepší než dvojka, horší než jednička. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak novodobý trend se nevyhnul ani kultovním šílencům z "Jackass" a fanošci si tak mohou nejnovější díl vychutnat ve 3D. Popravdě jsem si myslel, že to bude zbytečnost jako v případě, tak 60% současných 3D filmů ale překvapivě to funguje. Opět nechybí svérázné a mnohdy skutečně zábavné -a extrémně nebezpečné- kousky, spousta humoru a samozřejmě i kvanta nechutností ("toitoika" byla opravdu hardcore) tentokrát i v efektních extrémně zpomalených záběrech. Pokud vám tato duševně nepříliš vyspělá parta sedí, pobavíte se minimálně stejně jako v předchozích dílech. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Zpomalené záběry byly natáčeny vysokorychlostními kamerami Phantom v kombinaci s 3D technologiemi. Snímaly 1000 snímků za sekundu. (zdenur)
  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)

Reklama

Reklama