Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Pořady (6)

Top Gear

Top Gear (1978)

Jednoznacne nejlepsi porad o autech, co se kdy dostal na obrazovky. Presne takhle to ma vypadat a porovnat to s nasi nizkorozpoctovou, malou, ubohou a navysost trapnou automobilovou tvorbou snad nejde ani z rychliku. Panove z Top Gearu si vyslouzili od BBC takrka neomezeny rozpocet, hlavne diky tomu, ze je to vlajkova lod a nejsledovanejsi show BBC, a podle toho to taky vypada. Clarkson si muze na obrazovce dovolit takrka cokoliv, naborit se do kohokoliv a nikdo si z toho nic nedela. BBC potom tak maximalne zaplati pokutu. I zbytek z hlavniho tria si zaslouzi pozornost, libi se mi hlavne James May, protoze je to pripad typickeho britskeho ,,gentlemana", podle cehoz se taky obleka. Richard Hammond boduje hlavne u zenskeho publika, ale jeho laska k 911 a Zonde je az detinska, coz je jeho hlavni poznavaci znameni. Ale Jeremy je proste no1 mezi vsemi moderatory, ktere jsem kdy videl. Je obrovity, obtloustly, vulgarni, rika vsechno na plnou hubu a je proste zabavny, a to jakoze hodne. Musim vyzdvihnout take cesky dabing, ktery se velmi povedl a i kdyz jsem vsechny dily videl v originale, dabing muzu take doporucit. Nejvice me dostavaly prirovnani, protoze rict, ze se auto ridi jako okovany sorbet, jsem jeste neslysel :)..A nejlepsi hlaska pro me? ,,Tohle auto je tak neekologicke, ze by ekology nenastvalo vic, ani kdyby jezdilo na platky delfinu".

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Jednoznačně můj nejoblíbenější seriál na Discovery...všechno působí věrohodně a každý díl je doslova napěchovaný zajímavostmi a užitečnými informacemi..Bear Grylls je něco jako MacGyver jen s tím rozdílem, že Bear je neuvěřitelně sympatický..:) a asi toho i hodně umí...Man vs. Wild aneb Discovery prima vařečka :)

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

Pravděpodobně to nejlepší, co můžete na poli talk-show v dnešní době vidět. Je až neuvěřitelné, jak dokáže tenhle chlapík udělat z velmi nezáživných témat něco, co člověka přiková k sedačce a donutí smát se na celé kolo.