Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

DMZ (2022) (seriál) odpad!

Je fascinující jak nudný a špatný miniseriál dokázali tvůrci udělat i když měli k dispozici naprosto výbornou předlohu (původní komiks velmi doporučuji!) . To opravdu vyžaduje notnou dávku diletantství.

plakát

Deník Dity P. (2013) (pořad) 

Ondříček asi někoho přejel autem, že tohle dostal jako veřejně prospěšné práce.

plakát

Zvláštní komando (2010) odpad!

Lepší herecké výkony jsou snad i v turecké produkci devadesátých let. Anebo v pornu s příběhem...

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Veliká škoda. To co v prvních dílech začalo jako přesně to co mi v zombie žánru chybělo - tedy opravdový pokus o zombie survival ve stylu Maxe Brookse. Po tom co se z toho stalo společenský drama to už nemá význam.

plakát

Kazatel (2011) 

Kombinace kovbojky, upířiny , sci-fi a antiutopie ve stylu 1984 by mohla být dobrá úchylárna. Bohužel se to těžce nepovedlo a až na pár docela koukatelných kulis je to bezbřehá nuda...

plakát

Kniha přežití (2010) 

2 * za výpravu. Ne že by byla dobrá, ale posta-apa je tuze málo :). Jinak hloupé, a snaha o jakési poselství by vyžadovala inteligentní scénáristy a režiséry.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Asi jedno z opravdu mála konverzačních dramat u kterých jsem seděl jako přikovaný. Výborné dialogy, výborný nápad a výborné zpracování. Tento film výborně dokazuje, že nepotřebujete utratit miliony za efekty aby jste natočili kvalitní snímek. Bravo!

plakát

The Angry Video Game Nerd (2004) (seriál) 

What were they thinking?! Parádní sranda nad starými konzolovými hrami. A jak říkal výše Beckett v každém hráči je trochu "nasranýho nerda"...koneckonců, ve mě také :D

plakát

Metalocalypse (2006) (seriál) 

Thats...eee...Brutal! You guys who donts like this are justs dildos!

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Další skvělá úchylárna plná absurdních situací od misttrů Coenových. Nejvíc mě dostal Brat Pitt v roli natvrdlého trenéra z posilovny :)