Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (47)

plakát

Three-Body (2023) (seriál) 

Pět hvězd. Zvláště pokud porovnám s tou trapností od Netflixu, který dojebe na co sáhne. Nekoukejte se na Netflix a jeho parodii. Koukněte se na tento seriál a užijte si.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Není to špatné, je to hloupoučké. Vyrobené pro puberťáčky a nedospěláčky. Scénářem a dějem mi to připomíná dětské inscenace z Bratislavské televize, nicméně ty byli o něco poutavější, dobrodružnější a chytřeji napsané. Nemohli se totiž opírat o počítačem vytvořený, ač dost bídný, vizuál. Můžeme tu sledovat deseti až patnáctileté hlavní hrdiny, Dospěláci jsou nekompetentní, neschopní a až na naprosté výjimky naprosto zbyteční. Jak je v tomhle seriálu někomu více něž dvacet let, je to buď tupec, blbec hajzl a nebo laciný cíl dětské tvořivosti a nebo třeba lstivosti. Během pátého dílu to letělo do koše. Výrobce by udělal lépe, pokud by peníze vložené do tohoto díla nasypal na hromadu a spálil je, pokud by nechtěl zvyšovat uhlíkovou stopu, mohl by nechat místo toho vyrobit několik atomovek a nebo pár tisíc tun chloru. Jen tak pro tu zábavu. bylo by to zábavnější a užitečnější.

plakát

Chudáčci (2023) 

Co k tomu filmu říci? To co nakousla nedomrlá špatná Barbie, to tento film zvládl levou zadní a ukázal nám úžasnou ženu, která je živá a ne z hnusné růžové umělé hmoty. Bravo!

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Cesta ke světlu (2024) (epizoda) 

Nečekané se dostalo až do úchvatného finále. Koncert herců a jimi ztvárněných charakterů. Doufám, že nebude další série, protože dvakrát do stejné řeky nevstoupíš! Kéž by toto úžasné dílo bylo počátkem nové  vlny kvalitních filmů a seriálů z naší vlastní produkce a historie. Námětů, příběhů a hrdinů malých i velkých na to máme opravdu dost.

plakát

Marvels (2023) odpad!

Brie Larson je odporná zrůda. Pokud se vyskytuje v nějakém projektu je mé hodnocení: Nula!

plakát

Jsou světla, která nevidíme (2023) (seriál) 

Příběh z alternativního vesmíru, kde na planetě velmi vzdáleně podobné naší Zemi také probíhala agrese nácků. Pokud se však jedná o naší nealternativní Zemi je potřeba prostě buď být naprosto nevzdělaný blbec a nebo velmi malé dítě, aby to co je v tomto díle zobrazeno, mohlo být bráno vážně. Je to mile zahrané, ospale nudné, v krásných barvách podané a v nádherném francouzském městečku se odehrávající srágora, která si dělá legraci z historie a znevažuje smrt každého jednoho člověka, který zemřel rukami nácků. Během války se stalo mnoho neuvěřitelných a neznámých příběhů, ale tento, zde podaný, se nestal, nemohl se stát a je naprosto mimo jakoukoliv naši realitu.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Špatná nuda. Nesmrtelní mamrdi bojují proti polonesmrtelným zlounům za asistence zcela smrtelného odpadu ve světě, který je podobný našemu,  ale nemá s tím naším nic společné.

plakát

12 opic (1995) 

Tohle je mistrovské dílo!