Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Na dotek (2004) 

"Natalie Portman na hudbu Prodigy předvádí striptýz." Milovník Natalie Protman, Prodigy nebo striptýzu bude spokojený. I když tyto tři součásti prostě dohromady nemůžou být nic pěkného. A podobně je to s celým filmem. Samostatně jsou některé části pěkné, ale dohromady to prostě nefunguje.

plakát

Holub seděl na větvi a rozmýšlel o životě (2014) odpad!

Pokud se po 30 minutách promítání filmu podívám na diváky v sedadlech a pět z osmi v dohledu má sklopenou hlavu, zavřené oči a klidně oddychuje, není to pro film dobrá vizitka. Za dalších 30 minut už nedokážu udržet pozornost ani já a přidávám se k většině....

plakát

2012 (2009) 

Krasne efekty, ktere se vas snazi drzet v neustalem napeti. Logika vsech akci ovsem hodne pokulhava. Efektni podivana, ktera vas po prvnich 15 minutach omrzi ... 35%

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Chcete pustit nejaky film na pozadi akce, kde je 100% chlapu ? Serbuan Maut je tou spravnou volbou. Jen pocitejte s tim, ze po prvni vypite lahvi budete vsichni sedet pred bednou a halasne pokrikovat na vsechny hrdiny i zaporaky a vetsina vasich hlasitych hovoru bude ukoncena dalsi agresivni akci v televizi... 65% jako vecerni film, 95% pri "zvlastni prilezitosti".

plakát

Bahrajn - vstup zakázán (2012) 

Film je velmi dobre natoceny, pohledy do postizenych rodin prinaseji divakovi primou konfrontaci s realitou. Stejne tak ocenuji i tema zvolene reziserkou. Jedina, ale obrovska vada na krase je - absolutne jednostranny pohled. Predstavte si, ze jste prijeli do Recka v roce 2006 - vsude spousty agresivnich a protestujicich anarchistu. Vy jste si vzal kameru a zachytil tyto demonstrace anarchistu jako "nazor lidu". Nazor teto male skupiny ale neni nazor lidu. A stejne tak nezobrazuje nazor lidu film "Bahrajn - vstup zakazan". *************************** Pro zajemce o deni v Bahrajnu - jako diskutujici pri promitani v kinu Ponrepo byl reditel jazykove skoly, ktery za posledni tri roky navstivil Bahrajn 9x. Sam jsem se podival do Bahrajnu pred dvemi lety. A oba jsme se shodli, ze situace v Bahrajnu neni takova, jakou ji ukazuje film. Pokud si chcete udelat uceleny obrazek, musite Bahrajn navstivit, ne se podivat na film. Filmu ukazuje obraz hodne zkresleny. Informace pro uceleni pohledu - Bahrajn obyva 56% pristehovalcu-levne pracovni sily (indove, bangladesane, atd.), a co se tyce mistniho obyvatelstva - 22% Sunitu a 22% Shiu. Ve vlade je 80% sunnitu, kteri podporuji jak pristehovalce, tak Americany (cca 40% ostrova je US vojenska zakladna). Shiove naopak nesnaseji cizince. To se projevilo ve zdravotnictvi, ktere spada do kompetence Shiu - pristehovalce je nove zakazano bezplatne osetrovat. "Povstani" v Bahrajnu trva od roku 1991 (ne jak v ostatnich arabskych zemich od roku 2012). Existje teorie, ze "povstani" bylo vyvolane Iranem v reakci na zrizeni americke zakladny na Bahrajnu. Shiove u kormidla = mene americanu v regionu Perskeho zalivu. V Bahrajnu neexistuji chudi lide. Kazdy v Bahrajnu ma od vlady narok na - vzdelani zdarma (studenty vysila vlada i na studia do zahranici na sve naklady), zdravotni pece zdarma, elektrina zdarma, prispevek na automobil ve vysi cca 5.000 Eur. V pripade nezamestnanosti zadatele - potravinove listky, listky na benzin, prispevek na dum. O tom si muzeme i v "socialni Evrope" nechat jen zdat. Do Bahrajnu se dostanete snadno. Zadna kontrola navstevniku, zadne omezeni pro novinare. Na letisti si pujcite auto a muzete jezdit kdekoliv chcete. Nikdo vas nebude omezovat. (dostali jsme se do mesta, na F1 zavodiste, na dostihove zavodiste, do hor, na americkou zakladnu, k ropnym vrtum i na letiste pro vladu bez jedineho problemu)