Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Naruto: Šippúden (2007) (seriál) 

Nejlepší anime který sem kdy viděl. Lepší něž předchozí Naruto, Shaman King, Bleach, One Piece nebo Dragon Ball. Ujíždim na tom dobrých 10 let, resp. od doby co se prvně vysílalo na Jetix (strašnej českej dabing,momentálně bez titulků ani ránu) dokud to nestáhly (krev,vážná témata,smrt...). Úchvatný soundtrack(senya,girei,sadness of sorrow),dějová linie naprosto šílená.... Jen ty fillery(13.série trošku moc).,ale co, Kishi a TV Tokio zkrátka potřebujou ňákou výplň než tam hoděj novej díl podle hlavní linie... Pokud má rád někdo animáky pro starší tak rozhodně doporučuji...

plakát

Forrest Gump (1994) 

Je někdo kdo tohle neviděl ???! Filmy jsou především o vyprávění příběhů, tím sem přesvědčen. Tento film má asi ten nejhezčí příběh. Spolu s režií(Zemeckis), hudbou(Silvestri), adaptovaným scénářem(knihu sem nečetl) a výborným hereckým obsazením(Hanks,Sinise,Fieldová) se zcela zaslouženě řadí MEZI nejlepší filmové počiny posledních......co posledních,všech dob!! Spolu s Filadelphií nejlepší Hanksova role, Oscar zcela po právu(silný rok ten 94, kdyby nebyl Forrest, tak to sebere Vykoupení z Shawshangu ! ) "A pak sem uslyšel ten nejsladší hlásek na celym,širim světě" fňuk,fňuk :-)

plakát

Dosage vol. 1 (2001) 

Počátek všech lezeckých, boulderových filmů (spolu s Rampage a Master of Stone). Konečně detailní záběry na cripsy,boule, fuckery atd... více kamer, pohled na závody, začátky Chrise Sharmy a Dave Grahama, ale i zapomenutých týpků jako třeba Obe Carion. Mohu vydět 100x ale vždy sem fascinován. Zkrátka Big Up production s velkým B!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Nejlepší evropská (francouzká) komedie za poslední léta!!! Nádherná hudba, příběh a výborné herecké obsazení ale především dokonalý humor! Typický černý humor který máme ve světě snad jenom my (Evropa), žádná zkaženost americké kultury. Chtělo by to více takových snímků založených na prostém,ale nádherném příběhu jako je opatrovnictví bílého aristokratického kvadruplegika Philippa právě z vězení propuštěným černochem Drissem.... Už se děsím amerického remaku..