Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Ticho (2021) (seriál) 

Začátek měl pomalý rozjezd a nechtěl jsem se dívat na arogantního zabedněného vyšetřovatele. Ale sedlo si to, vše bylo logické, pravdivě vykreslené, velmi reálné. Dobře zvládnutý logický neuspěchaný konec.

plakát

Boží mlýny - Spící lodě (2021) (epizoda) 

V tomto dílu je scénář velmi slabý. Nedomyšlené zápletky, nikdy by to tak nemohlo dopadnout. Jen kvůli hercům za dva.

plakát

Tenet (2020) 

Ten černoch se do hlavní role opravdu zoufale nehodí. Jinak normální thriller.

plakát

Pražské orgie (2019) 

Dobrá atmosféra. Dobře vystižená schizofrenie doby. Dobří herci. Pokud se divák ze začátku nedívá pozorně, můžou se mu poplést dvě časové roviny a místa. Asi jediná výtka. Jinak jsem si to užil:-)

plakát

Po strništi bos (2017) 

Hezký poetický film, který má zajímavou atmosféru. Jako forograf musím ohodnotit skvělou kameru.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Zlepšovalo se to díl po dílu. První za 20 druhý 60 3 a 4 90. Dám celkově 80% Je lepší když je slušný konec než naopak. Takhle si můžu říct, že dívání mělo smysl a ne ztráta času. Je vidět, že autor měl koncept, ale proč tak podělal ten první díl, který má rozhodovat o diváckém úspěchu, to snad ví jen on sám.

plakát

Kameňák (2003) 

Pro mě to byla dobrá oddychovka. Prostě zfilmované vtipy poskládané dohromady, spojené volnou dějovou linkou. Nepovažuji to za umění, ale je tady vidět dobré řemeslo. Tyto vtipy si vypráví většina národa a Troška je slušně zfilmoval.

plakát

Tak trochu jiná love story (2007) 

Opravdu trochu jiná love story. Pustil jsem si nahraný film z TV z nudy. Ale říkal jsem si, že ti seveřani jsou někdy zajímaví. Seveřani jsou prostě upřímně drsní. V Americe by tohle natočit nedokázali. Zajímavý scénář, dobrá kamera i herci, takže 90.