Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Garáž (2017) (pořad) odpad!

BANDA PODPLACENÁ HNOJNÍKEM, NA YOUTUBE JSOU VIDEA, KDE ZA KAŽDOU CENU ZKRITIZUJÍ KONCERN VE PROSPĚCH HNOJOMETU.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) odpad!

SEBRANKA! FRANTIŠEK FIALA NEUMÍ MLUVIT. RADEK VRTAL SE OBČAS ZLOMÍ V PASE A PAK POCHVÁLÍ ZA CHLEBÍČEK HYUNDAI. DOSTAL MĚ JOSEF VRTAL, KTERÝ NA MĚ ČUMÍ V REKLAMĚ NA AUTOBAZAR MONTE CARLO A TVÁŘÍ SE JAK VYORANÁ STARÁ MYŠ. V JEDNOM DÍLU NECHALI NAPŘ. NAMÍSTO BONTON SLOVO BONMOT A ŽENSKÁ TO ŘÍKALA TÍM SVÝM DRSŇÁCKÝM HLASEM :-). BĚŽTE SI JEZDIT HNOJMETEM, VY SRA*KY.

plakát

Meziplyn (2013) (pořad) 

MĚNÍM NÁZOR NA KOUBKA, NA ROZDÍL OD DEBILŮ Z GARÁŽE A AUTOSALONU NENÍ PODPLACENÝ HNOJNÍKEM.

plakát

Čtenář Jarda (2018) (pořad) 

Zbavte se tohoto formátu jednou provždy. Knihy se recenzují na papíře, maximálně audio.

plakát

Pařan Jarda (2018) (pořad) 

V naprostém pořádku. Autor má nastudovaná fakta, nadhled dlouholetého hráče, vše umí shrnout do krátkého formátu, reklama je nenásilná. Některé motivy nebo jejich variace se opakují, za to jednu hvězdu dolů. Když zapracuje, je to na plný počet.

plakát

Kapitán Exner (2017) (seriál) 

Dlouhý se snaží napodobit neverbální komunikaci Brada Pitta. Musel ho studovat hodiny a hodiny. Další trapná, malá česká záležitost.

plakát

Sbohem děcáku (2017) 

Surová časosběrná záležitost, která se na problém sociální exkluze v důsledku institucionalizace dívá s nehodnotícím odstupem. Na tento film by se měla podívat paní Počtová, autorka odpadního snímku Nerodič.

plakát

Nerodič (2017) odpad!

Tohle autorka natáčela 2 roky? Výměna manželek bude nejen autentičtější, ale i hlubší sondou. Svými stupidními (v lepšími případně) a sugestivními (v horším případně) nebo dokonce stigmatizujícími (směrem k dětem) otázkami autorka klouže po povrchu, když vypráví několik paralelních příběhů, jejichž jednotícím prvkem je jen její rušivá přítomnost. Špatná dramaturgie dává tomuto studentskému dílku expresní vstupenku do zapomnění. Oh wait - autorka není studentkou?

plakát

Vaříme s Mírou (2016) (pořad) 

Lepší instantní a odpočinkový humor u nás nenajdete, poslední série (Volíme s Mírou) je vůbec nejlepší. Přesahy do společenského dění (nohavice - chtěl jsem je udat vs. Nohavica, jeho spolupráce s StB a podpora Okamury, láhev od okurek vs. Zeman směrem k Sobotkovi aj.) časem vyprchají a lidi už díly tak nedocení.

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál) odpad!

Tuhle ubohost jsem dnes měl možnost 15 minut sledovat. Už když jsem viděl znělku, pochopil jsem odkud smrad vane - kašírované intro s jednoduchými efekty z dílny nějakého prefabrikátu pro balík Adobe. Snaha kolotočářsky břebarvit scénu, ke všemu rádoby dramatická hudba a úchylné melodie, jako kdyby ten borec v kulichu utekl z westernu. Herecké výkony a děj jsem nezpozoroval. Pokud se scénograf jmenuje Fejková, pak se není čemu divit, že její práce je podvrh a ne zrovna faksimile - ty hovado, dokážeš si představit, že by měl psycholog v kanceláři vystavené tabule ROR? To je jako, kdyby si do čekárny dal otázky inteligenčního testu! Každý jeden, kdo se na tom podíleli, patří exemplárně potrestat doživotním zákazem působení v TV.