Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Víte proč tenhle film tolik miluju?:) Něco tak poučného,smutného,bohužel v této době i reálného sem hodně dlouho neviděla. Toto,přesně toto,bych pouštěla na základních školách děckám,kterým se zalíbili tvrdé drogy,nebo už bohatě začínají s marihuanou. Napětí s emocemi,útěk z reality,láska,drogy,prostituce,nezvladatelná matka,to v hodně filmech zažijete,ale ne tak naplno jako tady. Trošku mi to připomínalo My děti ze stanice zoo,akorát s hodně živým dějem. Jako kdyby se člověk do toho vžil a byl tam. Výborná hudba,výborné obsazení,výborné všechno. Tento film zůstane mým nejoblíbenějším ještě dlouho:) Když jsem to viděla poprvé,řikala jsem si,že si odepřu na 30 dní něco na čem jsem opravdu závislá. Pochopila jsem pointu tohoto filmu a byla bych ráda,kdyby se tento film stal o dost známějším,než jiné americké ptákoviny,jednoznačně,perfektní,už nemám slov. 100%. (a taky hlavně kvůli Jaredovi).

Petr Pan

Petr Pan (2003)

Nechápu tohle hodnocení některých uživatelů. Tato pohádka na mě zapůsobila když už jsem byla hodně malá,toto zpracování jsem měla vždycky nejradši. Bohužel je asi pravda,že Peteru Panovi od Disneye to nesahá ani po kotníky,ale mě se to líbí nejvíc:) Rachel Hurt-Wood jako Wendy nezklamala:) Dávám samozdřejmě 100% a vítě proč?:) Protože zemřít bude obrovské dobrodružství a já věřím na víly a jo ajo..

Titanic

Titanic (1997)

Vzor romantických filmů že... Na Titanic live nikdy nezapomenu. Vím že tento film má hodně chyb,ale kdo si toho všimne? Pro mě je toto perfektní ve všech směrech. Často se mi stává že když shlédnu (třeba dobrý) film,že si místo hlavních rolí dokážu představit někoho jiného. Ale u tohohle filmu prostě ne. Nedokážu si představit že by někdo místo Lea a Kate stál na špičce Titanicu a volal: Já letím! (:D). Samozdřejmě jsem u toho brečela jak malá želva. Cameron je mistr těchto filmů,napětí,láska,katastrofa,zlom.milostný trojúhelník,noo,já to prostě žeru. Nikdy nebudu tvrdit že se mi Titanic ohraje,jedinečné. 100%.

Osudový dotek

Osudový dotek (2004)

Silně připomínající Pan Nikdo,jen o trochu lepší. Já nevím,mě se tam ten Ashton prostě hodil. Na můj vkus hodně smutných,napínavých i bohužel drastických scén (ano to stím psem). Je to taková jedna velká časová ruleta do minulosti,kterou roztočíte a prostě doufáte že se vám podaří napravit to co jste nejvíc zkazili. Výborná hudba (https://www.youtube.com/watch?v=-394cuUgvNY) a herecké obsazení tedy samozdřejmě hodně dobré:) 98%.

Ten, kdo stojí v koutě

Ten, kdo stojí v koutě (2012)

Každý máme časy kdy bylo všechno na nic. (Slušně řečeno). A i určitě nekdo zažil co to je být outsider. Come on,and let's go be psychos together <3.

Umění zapadnout

Umění zapadnout (2011)

Krásný film o tom,že vážně jen díky lásce,přátelství dokážete žít. Freddie Highmore opět nespočetně perfektní. Nečekala jsem,že zrovna Emma byla zpřízněná duše,příjemné překvapení. Prostě teenager který už je znuděný snažením,optimistická holka která dokáže vše napravit a zjistit že najít spřízněnou duší lze v komkoliv. Atmosféra u tohoto filmu byla hodně depresivní,ani nevím proč,možná jsem taky jen puberták odevzdaný osudu jako George. We live alone,We die alone,everything else is just an illusion. 100%.

Chlapec v pruhovaném pyžamu

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)

Dlouho,ale vážně dlouho jsem přemýšlela nad tím,kdy se na toto kouknu. Nelituju. Nikdy jsem neviděla film s takto perfektním a nečekaným zakončením. Mé pocity u tohoto filmu byli všelijaké,nečekala jsem nic extra abych pravdu řekla. Čekala jsem jen další snímek,o klukovi z koncentračního tábora,samozdřejmě se smutným koncem. Ale toto? Toto mě dobilo nejvíce. Kniha je o něco lepší než film,ale rozhodně doporučuju kouknout. Nikdy nezapomenu na tu atmosféru při filmu. Chlapec v pruhovaném pyžamu je plný prekérních věcí,problémech malého kluka a náhlé změny všeho. Všeho...