Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené filmy (10)

Prázdniny

Prázdniny (2006)

Film, u kterého se dá vypnout a relaxovat. Velmi zajímavý (ikdyž nereálný, ale o to v romantických filmech jde) děj a příjemná atmosféra filmu. Jeden z mála romantických filmů, které můžu vidět několikrát a nenudím se u něho.

Co jsme komu udělali?

Co jsme komu udělali? (2014)

Dlouho jsem se tolik nezasmála jako u této komedie. Absurdní situace, které zažívá celá rodina jsou opravdu velmi směšné a člověk se chytá za břicho. Smíšená manželství ve Francii jsou podle mně hodně populární a né vždy s nimi rodina souhlasí. Doporučuji se podívat na tuto komedii v původním znění s titulkami!

Tylko mnie kochaj

Tylko mnie kochaj (2006)

Mám ráda polské filmy, ale romatické se jim né vždy podaří. Neplatí to ale o tomto filmu, který se mi moc líbí. Možná to bude hlavní herečkou, která stvárnila malou Michalinu. Rozkošná a přitom svérázná holčička, která ví co chce a umí všechny ohromit svým úsměvem. Kdybych neznala herce, tak si myslím, že film je americký. Opravdu se jim tento film povedl!

Noc s králem

Noc s králem (2006)

Krásné ztvárnění biblického příběhu o Ester, která je jedna z mých oblíbených biblických postav. Příběh i film poukazují na to, kolik odvahy mají některé ženy (přestoupit nezvaná před krále hrozilo v té době smrtí) a hlavně co vše se dokáže, když se důvěřuje Bohu... Krásný, dojemný příběh o odvaze, vnitřní kráse ženy a důvěře v Boha.