Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené herečky (9)

Mia Wasikowska

Drahá Mio, jiskra mezi námi přeskočila už v Alence. Chceš-li to co já, v dalším filmu dvakrát mrkni levým okem a významně si přejeď pravým ukazováčkem po rtech.

Charlotte Gainsbourg

Za to, co je ochotná pro toho úchyla Triera vytrpět, ji musím v žebříčku mít. V Nymfomance si prý nechala přilepit mezi nohy i umělou vaginu, aby jí pak mohl herecký kolega pořádně rozmr.at... ale kdoví, jak to vlastně na place bylo. Každopádně není špatná herečka a když jí Beck napíše nějaké to "Heaven can wait", tak si to taky klidně pustím do sluchátek.

Scarlett Johansson

Loni na Vánoce jsem jí poslal dárkový balíček. Asi nemá ráda čokoládu z Lídlu, protože se ani neobtěžovala odpovědět, takže šla o dvě místa dolů. Ale ještě jí dávám šanci.

Keira Knightley

Je lepší, když se ve filmu moc nesvlíká, protože ty vystouplé kosti mě poněkud děsí. Ovšem narozdíl od jiných vyzáblých holywoodských krasavic se do toho hraní umí pěkně položit a tu a tam docela rád obdivuji ty její hluboké role.

Natalie Portman

Stará dobrá Natálka. Když z vás ve třinácti udělá strejda Besson filmovou hvězdu, tak máte jen dvě možnosti. Buď se do dvaceti ušňupete k smrti nebo se z vás ta hvězda fakt stane. Dobře, Drew je vyjímka, co povrzuje pravidlo.

Kate Winslet

Vůbec mi nevadí, že jste starší než já a v mladické nerozvážnosti jste se nechala obsadit do toho příšerného Titanicu.

Helena Bonham Carter

Od Klubu Rváčů si na ní zub času trochu zahlodal, ale však on jí Burton zase obsadí třeba do něčeho kresleného a tam ty vrásky tolik nebudou vidět.