Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Batmana jsem nikdy neměla nějak v oblibě, ale musím říct, že mě film naprosto pohltil. Dlouho mě trvalo, než sem se donutila ke shlédnutí, ale rozhodně to stálo za to. Perfektní huba, suprové efekty, napínavý děj...no prostě bomba. Heath Ledger předvedl bezkonkurenční výkon v roli Jokera. Jsem naprosto nadšená.

Dračí srdce

Dračí srdce (1996)

Podle mě jeden z nejlepších filmů s draky. Příběh je jednoduchý, ale zajímavý. Drak je naprosto úžasně ztvárněný. Film jsem viděla už mnohokrát, ale stejně na konci vždycky brečím.

Beetlejuice

Beetlejuice (1988)

Tento film jsem milovala od malička a pokaždé, když ho vidím, mě baví pořád stejně. Trochu toho strašení, humoru a šílenosti dohromady vytvoří něco naprosto ujetého :D

Zkažená mládež

Zkažená mládež (2007)

Velice silný film!!! Jen těžko se píše komentář. Je neuvěřitelné, že existují takový hajzly, co jednomu člověku takhle ničí život šikanou. Není divu, že ten kluk udělal, co udělal. Hrozné, že se něco takového skutečně stalo. Šikana dokáže lidskou psychiku hodně změnit. Film možná nebyl po všech stránkách dokonalý (ostatně, to není žádný), ale důležitý je ten příběh. A ten byl dechberoucí. Rozhodně film doporučuji.

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Na film jsem se dlouho těšila a konečně ho i shlédla. Nejvíc se mi líbila první část, kde se Amy podle prvních stop hledá a vše se vyšetřuje. Člověk vůbec neví co si má myslet a neví čemu věřit. Další část byla překvapující a i odhalující. Vše začalo být trochu fádní a už ne tak napínavé. Ale i tak sem to bez ustání sledovala a čekala co přijde. Jediné co se mi fakt nelíbilo byl závěr. Ten mě trochu naštval. Myslím, že film stojí za shlédnutí.