Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Obsahy (9)

Minutes to Midnight

Minutes to Midnight (2018)

Parta přátel z práce se rozhodne společně oslavit Silvestra v chatě uprostřed lesa. Zpočátku sice vše vypadá na parádní oslavu s hromadou alkoholu, ale jak se krátí hodiny do půlnoci, lidé se začínají ztrácet a oni zjišťují, že v okolí rozhodně nejsou sami. Začíná tak boj o jejich vlastní život.

Another WolfCop

Another WolfCop (2017)

Lou Garou (Leo Fafard) je policista, který si rád užívá radostí života v podobě alkoholu a žen. Kromě toho je ale také vlkodlakem a samozvaným ochráncem městečka Woodhaven. Když však do Woodhavenu přijíždí egoista a byznysmen s plánem znovu otevřít místní pivovar, začít zde prodávat své pivo a vybudovat novou hokejovou halu, nikdo netuší, že se za jeho na první pohled dobročinností skrývá jiný plán. Lou je tak společně s přáteli postaven před další případ, který ohrožuje jeho město.

Final Space - Kapitola čtvrtá

Final Space - Kapitola čtvrtá (2018) (epizoda)

Poté, co je Galaxie 1 napadena Infinity Guard, je Gary nucen získat energii z nejbližší hvězdy, aby mohli znovu zažehnout motory a uniknout. Avšak otrava z radiace, která z hvězdy vychází, vyvolá Garymu bolestivé vzpomínky.

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo (2018)

Amanda Wallerová sestaví speciální tým složený z uvězněných zločinců. Suicide Squad má za úkol nalézt jakýsi mystický předmět. Deadshot, Harley Quinn, Bronze Tiger, Kapitán Boomerang, Killer Frost a Copperhead riskují své životy, aby jej pro Wallerovou úspěšně získali.

Musa

Musa (2017)

Samuel Salomon, profesor literatury, je po tragické smrti své přítelkyně téměř rok bez práce. V poslední době začne trpět opakujícími se nočními můrami, ve kterých vidí ženu, jež je brutálně zavražděna při podivném rituálu. Následně je tato žena, jež se mu objevuje každou noc ve snech, nalezena zavražděná naprosto stejným způsobem. Samuel se vplíží na místo činu a potkává zde Rachel, které se o vraždě rovněž zdálo. Společně se snaží odhalit identitu této tajuplné ženy a vstupují přitom do světa ovládaného postavami, které inspirovaly umělce po celé roky: Múzami.

Pyewacket

Pyewacket (2017)

Puberťačka Lea (Nicole Muñoz) nalezne útěchu z nedávné smrti svého otce a těžkého vztahu s matkou v okultismu. Vše se zdá pouze jako neškodná zábava až do doby, kdy Lea po prudké hádce svou matku prokleje. Ačkoliv dívka svého rituálu lituje, zdá se být již pozdě, neboť zlo známé jako Pyewacket se začíná projevovat a hrozí nebezpečím nejen matce, ale i dceři.

Final Space - Kapitola třetí

Final Space - Kapitola třetí (2018) (epizoda)

Gary se snaží bezpečně ukrýt Mooncaka na planetě Yarno. Namísto toho je však společně s Avocatem uvězněn ve své vlastní mysli, zatímco Mooncake jim je násilně odebrán a následně se dostává do boje v aréně zvané Deathcropolis.

Final Space - Kapitola druhá

Final Space - Kapitola druhá (2018) (epizoda)

Gary a Avocato musí vysledovat a zastavit nemilosrdného lovce odměn Terka dříve, než prozradí Lordu Veliteli, že se Mooncake nachází na palubě lodi Galaxie 1.

Final Space - Kapitola první

Final Space - Kapitola první (2018) (epizoda)

Gary prožívá své poslední dny pětiletého osamoceného vězení na lodi Galaxie 1, když narazí na Mooncaka, malého zeleného mimozemšťana, po kterém jdou ti nejnebezpečnější lovci odměn z celé galaxie. Gary slibuje, že Mooncaka ochrání před kýmkoliv, kdo by mu chtěl ublížit. Nemá však ani tušení, že Mooncake je ta nejvíce rozkošná planety-ničící superzbraň na světě.

Reklama