Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák. Akční, drsný, zábavný, s přesahem do Rka, od začátku do konce boží a nenudící. Skvělá animace, skvělé postavy, o několik levelů lepší, než hraný Sebevražedný oddíl a i mezi DC animáky se najde málo kousků lepších, než tenhle. Sice mi v animovaném vesmíru naprosto utíkají souvislosti, ty ale pro sledování nejsou vůbec podstatné, Rozpoutané peklo funguje naprosto samostatně a tak to má být. Víc takovýchto komiksových animáků!  80%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti príšernému blockbusteru balzam na dušu, a to aj pri toľkých mŕtvych a toľkej krvi. Umiera sa kvôli špeciálnej karte v tvare kreditky, tak si občas ťukáte na čelo, že kvôli niečomu podobnému všetci toľko riskujú. Ale ide vážne o špeciálny predmet... V animovanom univerze DC som úplne mimo, film som si pozrel iba ako také menšie navnadenie na Snyderov JL, proste DC a tak... film ma sám o sebe nestrhol, ale ani nesklamal. A možno príde aj Batman. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší než téměř stejnojmenný dva roky starý počin. Parta padouchů je opět pohromadě a má nový úkol, zajistit kouzelnou kartu do nebe. Po cestě mají mnoho překážek, tuto kartu by rádo získalo víc lidí. Setkají se například s Professorem Zoomem, Silver Banshee, Pygem nebo Vandalem Savagem. O podrazy taky není nouze. No prostě tak, jak to DC animáky umí. Sam Liu má spoustu dobrých filmů. "Vsadím se, že čůrá rampouchy." :D ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti tomuhle https://www.csfd.cz/film/363631-batman-utok-na-arkham/komentare/ se jedná o slabší záležitost. Příběh je slabší (hledá se jakási karta zajišťující vstup do nebe) a příjde mě zde až moc postav navíc ke konci to zavání slátaninou jelikož každý zrazuje na počkání. Pochválit se tak dá brutalita zhruba 1 až 2 vtipné hlášky a postava Coperheada. P.s. to Wallerová nepoznala, že Frosty nemá ten čip nebo jakým způsobem ji pak sledovala, když jí to ten Zoom vytáhl? ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ale to vůbec nebylo pro děcka! Od takového animáku jsem to nečekal. Krví se opravdu nešetří, i když je jen animovaná. Taky docela drsná mluva a mertvolami se to jen hemží a chcípají i postavy, u kterých bych to nečekal. Krása. Takhle to má vypadat. Děj sice přece jen trochu jednoduchý, možná až blbý, ale vyvažuje to ten zbytek. Vyváženost sice znamená průměr, ale kvůli překvapivosti lehce zvýším na 3 hvězdy, protože jsem se relativně bavil. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama