Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší než téměř stejnojmenný dva roky starý počin. Parta padouchů je opět pohromadě a má nový úkol, zajistit kouzelnou kartu do nebe. Po cestě mají mnoho překážek, tuto kartu by rádo získalo víc lidí. Setkají se například s Professorem Zoomem, Silver Banshee, Pygem nebo Vandalem Savagem. O podrazy taky není nouze. No prostě tak, jak to DC animáky umí. Sam Liu má spoustu dobrých filmů. "Vsadím se, že čůrá rampouchy." :D ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to bude až tak dobrý! Ale bylo. Vtipné, drsné, sprosté, příběh měl hlavu a patu. Už jste někdy viděli dodávku, kterou pronásleduje karavan, které nahání školní autobus? Deadshot byl prostě nejlepší! I přes fakt, že nám vysvětlí, proč každý z nich tu kartu chce a ne "jenom proto". A dost postav tam zařve! :O ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a s tím i vzpomínka na to, jak hrozně rád sleduju nekompromisní DC animáky a jak každý rok omílám stejnou naivní větu, že se jim musím věnovat častěji. Nebudu ani tentokrát slibovat, že další neuvidím až v únoru 2023, ale upřímně můžu konstatovat, že i kreslený Suicide Squad spadá mezi ty opravdu kvalitní kousky, kde se nešetří krví ani známými postavami z téhle komiksové stáje. Jejich znalost díky Arrowverse se mi tu nemálo hodila. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch nejlépe zpracovaných DC animáků, co jsem doposud viděl. Asi tomu všemu pomohl ten Rkový náboj, který se s ničím jednoduše nemaže. Všechny ty animované filmy točící se kolem Batmana mě trochu nudily, a když jsem našel Suicide Squad, hned jsem film musel zhlédnout. Deadshot s hlasem Slatera fakticky vede, jeho postavu si skoro každý zamiluje. Už úvodní krvavá scéna ve vlaku navnadí. Ten samotný tým okolo Deadshota asi moc nezaujme, krom klasických postav jako Harley či Boomeranga se zde objeví nováčci jako Tiger (ten má poctivý origin, na kterém by se dalo do budoucna zapracovat) nebo Copperhead. Příběh s kartičkou trochu na hlavu, ale přece jen si člověk musí říct, že se jedná o komiks. Jak jsem již zmínil, tak ty drsné akční sekvence spojené s temnou atmosférou filmu neskutečně sedí, jednotliví hrdinové umírají jak na běžícím páse. Trochu mě mrzí, že celovečerní hraný film z roku 2016 se nenesl v podobném duchu. Říkám vám, kdyby to vypadalo jako Hell to Pay, tak by přijetí u fanoušků bylo vlídnější. I závěr se povedl. Za mě dávám 80 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ale to vůbec nebylo pro děcka! Od takového animáku jsem to nečekal. Krví se opravdu nešetří, i když je jen animovaná. Taky docela drsná mluva a mertvolami se to jen hemží a chcípají i postavy, u kterých bych to nečekal. Krása. Takhle to má vypadat. Děj sice přece jen trochu jednoduchý, možná až blbý, ale vyvažuje to ten zbytek. Vyváženost sice znamená průměr, ale kvůli překvapivosti lehce zvýším na 3 hvězdy, protože jsem se relativně bavil. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama