Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

  • USA Justice League: Crisis on Two Earths
Trailer

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců. V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý a dobrý dej, hudba je tiež dobrá a akcie sú tiež dobré a hlavne je ich tu hromada. Superhrdinovia sú fajn, či už kladný alebo záporný, ale niečo mi tu medzi tou hromadou akcii a superhrdinov chýbalo. Zo začiatku to bolo fajn, zaujímavý príbeh, zaujímavé akcie, ale ku koncu mi to prišlo stále dokola to isté. 80% - 4* ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to více než Zánik, což je následující díl, ale chyby byly i zde, chápu je to pro děcka, ale zase ne všechno by zcela pochopily. Zábavnost byla dána výskytem kladného Lexe Luthora a protikladů Supermana, Batmana a spol. Dále akce je dost a animace na úrovni, ale někdy tvůrci dost přehánějí hlavně s létáním všech postav a laserovýma očima Supermana (devastace okolí doprovázena malými explozemi). ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Myšlenka paralelního vesmíru s antihrdinama je skvělá. Bavilo by mě sledovat více filmů s opakem hrdinů a zloduchů jaké známe. Velká škoda, že z paralelní JL zbyde jen Lex Luthor (má cool oblek). Opět se mi potvrzuje, že postava Batmana je v posledních animovaných filmech od DC zbytečně mimo hru, protože pokaždé zachraňuje všechny a všechno. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Liga Spravedlivých se vrací. Lépe kreslená, než předchůdci a má i lepší hudební doprovod. CITÁT - Žádného hodného Luthora jsem nepotkal......... Superman si tímto sloganem trochu protiřečí, ale dá se to přehlédnout. Tak si pojďte zaskočit do sousedního Vesmíru, ale pozor při výběru Planety. V paralelním světě je jich mnohem víc. CITÁT - Batman volá spravedlivé......... Souboj hlavních hrdinů se svými protějšky z jiné reality je nádherný. Přidejte trojnásobnou dávku superhrdinů i superpadouchů a o zábavu je postaráno. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Liga spravedlivých je tady znovu. Po Lize spravedlivých: Nové hranici jsou tu jiná atraktivní jména za kreslenými tvářemi oblíbených superhrdinů. Tentokrát se mezi dabéry objevuje jiná atraktivní skupina, ze které mám nejraději Ginu Torres jako Superwoman. Zápletka s alternativními vesmíry je skvělá, nové postavy geniální. DC comics je cesta =) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (4)

  • Původní scénář Dwaynea McDuffieho nesl název "Justice League: World's Collide" a měl být použit pro film, který měl býv uveden rovnou na DVD v roce 2004 a který by propojil druhou a třetí řadu seriálu Liga spravedlivých (od r. 2001). Kvůli nabitému plánu televizního vysílání a dalším problémům k tomu nakonec nikdy nedošlo. (Caszidy)
  • Scéna Batmanova příchodu ve zdvihači je téměř shodná s příchodem Ellen Ripleyové (Sigourney Weaver) v závěru filmu Vetřelci (1986). Také samotný zdvihač je variací na ten, který pro svůj film vytvořil James Cameron. (Elegnor)
  • V dokumentu o natáčení režisérka pro dabing hlavních postav Andrea Romano prozradila, že James Woods nahrál všechny své repliky pro postavu Owlmana přes satelit ze studia v Connecticutu. (Caszidy)

Reklama

Reklama