Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

894. hodnocený film: Podobná grafika jako Green Lantern a vlastně většina těchhle adaptací na komiksové trháky. Příběh je normální a snad ho i kazí ta přemíra hrdinů a antihrdinů. Jenže Američané to mají rádi a nemyslím teď jenom děti. Rozhodně se ale nedá říct, že by to byl ale takový propadát. To ani náhodou. 3* jsou tedy proto, že ani neurazí a ani nenadchne. 3* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Akční, temné a rozhodně nic pro děti. Luthor je prezidentem a tak hodlá smazat z planety vše co mu stojí v cestě i s nepohodlným Supermanem. Pro mě osobně bylo duo Superman/Batman sympatické a chemie mezi nimi fungovala, že bych klidně chtěl vidět hraný crossover. Boj je krásně přehledný a akorát jsem se ve většine záporáků a postav z DC vesmíru ztrácel. Btw. Powergirl má pěkně velký ko*y :-P! ()

Reklama

Rannveig odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou mi bude muset někdo vysvětlit, v čem je Superman vlastně super? Jak si může divák prožít pocit ohrožení hrdiny, když jde o chlápka kterého nelze zabít? (pokud samozřejmě zrovna nemáte ve skříni pár kilo kryptonitu - což je ovšem v našich příbězích zázračně vždy tak nějak k sehnáhí - i přes údajnou vzácnost) A jak přesně chlápek, rychlejší než kulka nedokáže uhnout ráně pěstí...? A dále, jak může ta rána pěstí, byť jen nepatrně (ale zde vidno opravdu hodně) doslova odhodit chlápka, který jinak dokáže zestavit jedoucí vlak, nebo padající tank? A ještě by mne zajímalo, jak ten samý chlápek, co se umí podívat opravdu "planoucím" pohledem a zaletět si do vesmíru (rychlostí při níž obletí planetu během mrknutí oka), proč přesně vůbec řeší -JAK- zastavit meteorit? (nebo meteoroid, jak mu tu říkají) A v neposlední řadě, proč úplně jiný chlápek, dokázal u takové neuvěřitelně naivní sračky vydržet až do konce? To mi nejde na rozum snad stejně jako ta věc se "Supermanem". To je tak, když člověk vkládá sebemenší naděje do dílka, které nese vedle Superman i jméno Batman... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin. Na jedné straně poměrně drsně "hláškující" ústřední dvojice, motiv zrady a ekonomické krize, napětí a dobře ztvárněné souboje táhnou Veřejné nepřátelé k vysokému hodnocení. Na straně druhé je naopak některé infantilní momenty(raketa?!) značně srážejí. Rozpor je alespoň pro mne tak velký, že nemohu dát více než 3*. Sice silné, ale pouze 3. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Úžasný animák, kde je neustálá akce, ani na chvíli se nemáte šanci nudit. Spolupráci Batmana se Supermanem jsem si zamiloval v tomhle filmu a přiznám se, že jsem se na konci přistihl jak moc to prožívám..... hodně mě to bavilo. Do toho super soundtrack od Christophera Drakea. Během sledování jsem si neustále opakoval, že by to chtělo takový hraný celovečerní film s pořádnou akcí a se spoustou postav prosti sobě. Ale něco takového nejspíš jen tak nevznikne. Velké doporučení. 9,5/10 ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama