Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Bohové & monstra

  • USA Justice League: Gods and Monsters
Trailer 1

Obsahy(1)

Z dílny animátorské legendy Bruce Timma přichází zbrusu nový původní film. Na plátně se objeví povědomá silueta města, ale při podrobnějším zkoumání to není Metropolis, jak jej známe. Vydejte se do jiné dimenze, kde neomezeně vládne trio z Ligy spravedlivých. Spravedlnost tu ovšem Superman, Batman a Wonder Woman prosazují hrubou silou za pomoci zastrašování a hrozeb. Když skupinu známých vědců postihne série smrtelných „nehod", tým vládních agentů sleduje stopy až k Věži spravedlnosti. Je to extrémně nebezpečná hra plná adrenalinu, intrik a záhad, která se ptá: Jak vykonat spravedlnost na tom, kdo nepodléhá zákonům? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

jh666 

všechny recenze uživatele

Po nezáživných posledních Batmanech je tahle alternativní Liga spravedlnosti velice osvěžující. Není to sice dokonalé (osobně se mi víc líbil Trůn Atlantidy), ale je to příjemná oddychovka se skvělou animací. Svět, který načrtly už úvodní kraťasy je rozhodně zajímavé a hodně převrácený (Darkseid). Za zmínku rozhodně stojí hlavní trojice, která je o dost složitější než většinou, což je jen dobře. Akce je pak také více než ucházející. Možná bych zapracoval na hudbě, jelikož o 20 minutách si nejsem schopný vybavit žádnou melodii. 75 % ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Poněkud jiná Liga spravedlivých. Supermanem není plachý žurnalista Clark Kent; Wonder Women není Amazonka princezna Diana a Batmanem rozhodně není milionář Bruce Wayne, který se zrodil, aby pomstil smrt svých rodičů na všech padouších Gothamu s pomocí svých znalostí a technických hračiček, ale upír živící se na krvi zločinců. Tato liga není ta, kterou na 100 % čekáte, ale taky má dobrý příběh. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ty příběhy s těmi klasickými superhrdiny už jsou natolik nudné, že je potřeba se podívat na stejné superhrdiny, akorát v jiném světě, kde mají trochu jiné vlastnosti, ale příběhy prožívají stejně blbé, což je velmi časté. Ne, tenhle filmeček nechápu už opravdu jako nějaký přínos, ale prostě jako snahu donutit koukat na cokoli, co má něco s komiksovými superhrdiny. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Storytelling fail. Je to úplne chaoticky vyrozprávané, dosadené flashbacky s originmi hrdinov sú ako päsť na oko (prečo tie neboli vydané ako spin-off kraťasy?) a tých zopár zaujímavých vecí vyplývajúcich z alternatívneho univerza je zaplavené spleťou priemerných akčných scén a všeobjímajúceho chaosu bezradných tvorcov, ktorí sa nevedia popasovať s vysoko postavenou latkou. Navyše najzaujímavejšia línia - mocenské chúťky Justice League - po pár minútach úplne ustúpi do prázdna. Toto malo skončiť ako seriál. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

No už mám dost alternativních vesmírů a paralelních odrůd Ligy spravedlivých. Ono mi bohatě stačí, že se v seriálech a ve všech filmech objevují alternativní verze JLA v rolích padouchů a teď tu máme ještě celej film pouze s alternativní verzí. Prvních 15 minut jsem si říkal "Ok, takže tohle jsou padouši, za chvíli sem vrazí skutečná Liga a daj jim na prdel." Ale ono houby!! Já si myslel, i podle chování těcho postav, že to jsou padouši !!! Tak kde to jsme? Fakt se mi film nelíbil, postavy mi jsou nesympatické, děj byl béčkový a vůbec nemám pocit, že bych shlédl nový JLA film. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (2)

  • Batman zde podle svých slov: "zabíjí pouze zločince", přičemž jeho postavu namluvil Michael C. Hall, jenž se proslavil jako představitel Dextera Morgana sériového vraha, který zabíjí pouze sériové vrahy v seriálu Dexter (od r. 2006). (Caszidy)

Reklama

Reklama