Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tlustý chlap stojící na střeše auta před davem:,,Oblékám si kostým Wonder Woman, cítím se pak silnější." Wonder Woman:,,To já taky." Musím říci, že jsem byl spokojen. Comicsy upřednostňuji na papíře, na animované mrknu občas. Prvoplánový snímek s přímočarou akcí a neoriginálním nápadem (ach, ty věčné vesmírné invaze) určený mladšímu publiku. Pokud člověk nečeká filosofické přesahy a dumání o životě, zklamaný nebude. Superhrdinové si to rozdají s vesmírným šmejdem a při tom vykydlí půlku města. Fajn. Přesně to jsem čekal. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se taky celkem povedlo. Ale nebylo to tak dobré jako Flashův díl. Hrdinové se ještě neznali, tak se museli postupně dát dohromady. Ale chvíli jim to trvalo, než se sehráli. Můžeme tu být svědky vzniku Kyborga. Darkseid je pro partu silné sousto. Je sranda, jak ze začátku bojují proti sobě. Wonder Woman mluví dost zvláštně. Ani by mě nenapadlo, že je Shazam děcko. Ale nakonec všichni spojili své síly a Darkseidovi pěkně naložili. :) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Člověk nesledující eventy, restarty a alternativní vesmíry přímo v DC komiksech může být poněkud zmaten z opětovného PRVNÍHO setkání známých superhrdinů (tentokrát Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, Shazam a "originující" Cyborg) při další masivní mimozemské invazi do Ameriky. Neštymovaly mi schopnosti (WW létá? Batman poskakuje hbitěji a rozdává údery tvrději než Spider-Man?), ale jak jsem říkal, "The New 52" nečtu. Slušně animovaný snímek tvoří z 80% dynamická, velkolepá, úsměvně destruktivní akce, zbytek vyplňují hlášky a selhávající pokusy o emoce. Lepší 3*. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Slabší než kousky jako Krize na dvou Zemích nebo (a to hlavně) Záchrana světa, jelikož ale můžu srovnávat s komiksem, který taky nebyl kdovíjak skvělý (skvělý ano, ale ne výborný) a tahle předloha je jeho téměř přesný přepis (s pár scénami navíc) a když pominu Darkseida, který je dokonalý, téměř všechno ostatní by mohlo šlapat trochu lépe (možná až na Wonder Woman, scéna se zmrzlinou byla skvělá). JLA ještě není sehraná, ale slovní přestřelky mezi členy týmu fungují skvěle, hlavně mezi Batmanem a Green Lanternem. Ucházející, ale v sérii slabší, akce funguje, hlášky taky, ale příběh by mohl být o hodně lepší. 75%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • Film je inšpirovaný komiksom "Justice League Volume 1: Origin (The New 52)", výraznejším rozdielom je akurát nahradenie Aquamana Shazamom. (slavo_held)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)

Reklama

Reklama