Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích

  • USA Justice League: Crisis on Two Earths
Trailer

Alternativní vesmírné dobrodružství navždy změní pohled komiksových fanoušků na jejich oblíbené postavy. Film Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích vypráví příběh hrdiny Lexe Luthora, který povolá Batmana, Supermana a další superhrdiny, aby mu pomohli zachránit planetu Zemi ze spárů ničemného syndikátu zločinců. V alternativním vesmíru bojuje hrdina Lex Luthor o záchranu planety, kterou ovládá ďábelská variace Ligy spravedlivých. Aby zachránil svou zemi, musí Luthor povolat na pomoc Batmana, Supermana a další superhrdiny, kteří mu díky svým výjimečným schopnostem pomohou vyhrát. V konečné bitvě, ve které se utká zlo s dobrem, půjde o více, než jen o čest. V sázce je osud obou Zemí, ketré musejí být v harmonii a hlavně zachování existence života vůbec. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejnovější anime řež opět nezklamala. Nápad na scénář nebyl vůbec špatný a akce opět sype do plných, takže super. Snesl bych klidně delší stopáž, protože námět by to utáhl. Dál psát nemá cenu, už bych se opakoval. Dofám, že se Justice League dočkáme i ve filmové verzi podobně jako připravovaného marveláckeho The Avangers. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pokračování ligy spravedlivých. Úroveň jasně nejde dolů a divákům nabízí lahůdku co se týká zpracování od výtečného grafického vzhledu po propracovaný příběh, který určitě zaujme. Řekl bych, že "Krize na dvou zemích" je o malinko lepší než "Zánik" z téhle série. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Reklama

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Tak teda až takový nářez jsem vážně nečekal. Spojení sil Lauren Montgomery a Sama Liu se rozhodně vyplatilo. Tvůrci dobře ví, které z postav jsou nejzajímavější a taky jim dávají patřičný prostor. Konfrontace mezi Batmanem a Owlmanem (skvěle namluveným Jamesem Woodsem) je scéna, která opravdu stojí zato a v paměti mi uvízne na hodně dlouho. Velká spokojenost.... 8/10 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Geniální! Atmosféra ve scénách s monologujicím Owlmanem (mj.James Woods z Videodromu), je magneticky/hypnotická, že jste rádi,že to je jen vymyšlené. Nebo...ne? :-) Stejně tak potěší narážky na 2 fenomény,Star Trek a Star Wars:) Tento film mě před 7 lety též přiměl, sehnati si spoustu comicsů s Crime Syndicate. Doporučuji též. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Liga Spravedlivých se vrací. Lépe kreslená, než předchůdci a má i lepší hudební doprovod. CITÁT - Žádného hodného Luthora jsem nepotkal......... Superman si tímto sloganem trochu protiřečí, ale dá se to přehlédnout. Tak si pojďte zaskočit do sousedního Vesmíru, ale pozor při výběru Planety. V paralelním světě je jich mnohem víc. CITÁT - Batman volá spravedlivé......... Souboj hlavních hrdinů se svými protějšky z jiné reality je nádherný. Přidejte trojnásobnou dávku superhrdinů i superpadouchů a o zábavu je postaráno. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (4)

  • Dalšími členy Crime Syndicate, kteří se ale nepotkali se svými alter egy nebo nebyli zmíněni jménem byli Angelique, alter ego Hawkgirl, Black Power, alter ego Black Lightning, Model Citizen, alter ego Looker, Breakdance, alter ego Vibe, Sai, alter ego, Katana, Aurora, alter ego Halo, Extruded Man, alter ego Elongated Man, Vamp, alter ego Vixen, Fortuneteller, alter ego Gypsy, Captain Super, alter ego Captain Marvel, Uncle Super, alter ego Uncle Marvel, Manhawk, alter ego Hawkman, Mr. Horrific, alter ego Mr. Terrific, Mary Mayhem, alter ego Mary Marvel, Megamorpho, alter ego Metamorpho, She-Bat, alter ego hybrid Man-Bat a Catwoman, Warwolf, alter ego Lobo, Scream Queen, alter ego Black Canary, Archer, alter ego Green Arrow, Olympia, alter ego Wonder Girl a alter ega postav Wildcat, Sandman, Power Girl, Doctor Fate, Zatanna, Firestorm, Red Tornado, Blue Beetle, Cyborg a Swamp Thing. (Caszidy)
  • Původní scénář Dwaynea McDuffieho nesl název "Justice League: World's Collide" a měl být použit pro film, který měl býv uveden rovnou na DVD v roce 2004 a který by propojil druhou a třetí řadu seriálu Liga spravedlivých (od r. 2001). Kvůli nabitému plánu televizního vysílání a dalším problémům k tomu nakonec nikdy nedošlo. (Caszidy)
  • Scéna Batmanova příchodu ve zdvihači je téměř shodná s příchodem Ellen Ripleyové (Sigourney Weaver) v závěru filmu Vetřelci (1986). Také samotný zdvihač je variací na ten, který pro svůj film vytvořil James Cameron. (Elegnor)

Reklama

Reklama