Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Einstein a Eddington (2008) (TV film) 

Nemůžu si pomoct, všechno v tom filmu je takové... strašně lehce nadprůměrné. Neurazí, ale prostě ani nenadchne, a to se týče především scénáře. Herecké výkony jsou nicméně perfektní a drží film nad vodou, což se týká především Andyho Serkise jako Einsteina. Ten je naprosto dokonalý. David Tennant a Rebecca Hall jsou skvělí vždy, tam rovněž není co dodat. Takových 65%.

plakát

Psych: The Movie (2017) (TV film) 

Je to hrozná slátanina, která moc nedává smysl, nicméně se není čemu divit. Roday měl napsaný scénář, pár dní před natáčením ovšem Timothy Omundson (Carlton Lassiter) utrpěl mrtvici, a Roday tak musel scénář přepsat během 48 hodin, aby se vůbec mohlo začít natáčet. Příběh je hrozný, ale co se týče humoru, ten alespoň zůstal stejný, takže odpad to za mě není.

plakát

Debbie a její parťačky (2018) 

Je to zábavné, pozitivní, dobře se na to dívá, všechno jde jako po másle. Je to logické? Ne. Je to reálné? No, jasně, že ne. Je to absolutní blbost, ale přesto se na to můžu dívat pořád dokola, protože to ode mě jako diváka nevyžaduje vůbec nic, jen čumět, a takové filmy jsou taky potřeba (proto miluju National Treasure). Já se bavila, a je mi jasné, že herečky (především Cate a Sandra) se při natáčení královsky bavily taky. Za mě pohoda :)

plakát

Carol (2015) 

Jakožto žena mající už roky crush na Cate Blanchett prostě nemůžu dát jiné hodnocení. Navíc je až s podivem, jak moc se režisér držel knižní předlohy, která je také skvělá, přičemž tempo filmu rovněž kopíruje tempo originálu, což mi naprosto vyhovuje. Film asi má své mouchy, ale já je pro kouzlo celého příběhu vnímat nedokážu. Z mého pohledu jde o mimořádný počin, který ale zřejmě plně docení jen ten, kdo četl i knihu.

plakát

Život beze slov (2016) (seriál) 

Možná jsem špatný člověk, ale ten seriál mě absolutně nezaujal kvůli chlapci s mozkovou obrnou, ani kvůli dalším dvěma dětem. Ovšem vztah manželů DiMeo je něco unikátního a jejích smysl pro humor a řešení situací je geniální. Kvůli Maye a Jimmymu se na Speechless podívám určitě ještě několikrát a budu očekávat nedočkavě třetí sérii. Společně s ředitelkou školy ti dva tvoří seriál, u kterého brečím smíchy. Nádhera.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Je to blbé. Je to parodie seriálu, který sám o sobě byl jednou velkou parodií. Ale já se sakra bavila. Velmi dobrá komedie.

plakát

Anihilace (2018) 

Výborný soundtrack. Natalie Portman hraje úžasně, ostatní herečky velmi obstojně, na rozdíl od Isaaca, který celou dobu jen blbě čumí. Děj se táhne, mutace dobrý (scéna s medvědem je nejlepší na celém filmu), celé to má pesimistický nádech, který by tomu slušel i v závěru, jelikož happyend mě nutil se hystericky smát a tázat se, zda tohle myslí vážně. Bleh.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Asi je to tím, že nesnáším horory, ale nechutnější film jsem ještě neviděla. Nicméně se mu nedá upřít, že má svá pozitiva, respektive jedno v Jacobovi. Není mi sympatický, leč jeho dilema je vážně to jediné, proč se na Rozbřesk dalo dívat. Hrůza a utrpení, ona hvězdička za Jacoba.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Lepší než New Moon, ale pořád horší než jednička především kvůli vzrůstající otravnosti a kokotismu u Jacoba. Bella řekne i něco opravdu, ale opravdu chytrého a vtipného, což je příjemná změna. Charlieho je mi jen víc a víc líto. Nic moc.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Ač se to možná zdá nepravděpodobné, New Moon klesl ještě níže než první díl. Je totiž ve všem horší a bohužel oproti jedničce už není ani vtipný. Je to prostě jen velká nuda odehrávající se v krásném prostředí. Dost špatné.