Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Zajímavosti k filmům (5)

Spider-Man: Napříč paralelními světy

Spider-Man: Napříč paralelními světy (2023)

V úvodní scéně filmu, kde Gwen hraje na bicí a promítají se u toho obrázky, se kromě scén z prvního filmu promítají scény toho, co se teprve ve filmu stane, postupně tedy čím dál více přibývají scény, které ve filmu teprve nastanou. Například když Gwen řekne, že Milesovi ublížila, tak se tam promítají scény z boje ve Spider Society.

Dračí princ - Spadlé hvězdy

Dračí princ - Spadlé hvězdy (2022) (epizoda)

Na začátku epizody, kdy Callum přichází za lordem Vran, přichází se svým červeným šátkem kolem krku, ale v dalších záberech je vidět, že na sobě žádný nemá.

Dračí princ - Oslava znovuzrození

Dračí princ - Oslava znovuzrození (2022) (epizoda)

V čase 23:03, kdy se Ezran ptá Mlaska, kde je oslavenec Callum, a následně se podívá směrem ven na balkon, je z dálky vidět, že má Callum na sobě červený šátek, který nosil v předchozích sériích. Ale ani na začátku oslavy, ani ihned poté, když za ním Ezran přijde, na sobě šátek nemá.

Kráska a zvíře

Kráska a zvíře (2017)

V čase kolem 12. minuty, při rozhovoru Belly (Emma Watson) s otcem (Kevin Kline), si můžeme všimnout, že jsou její vlasy při změně záběru jednou vzadu, podruhé zase vepředu. Tato chyba je zpozorovatelná několikrát, nejzřetelnější je to v čase 13:19.

Reklama