Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (119)

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Já vím, že tenhle díl Spider-Mana nedosahuje kvalit předchozích dílů, ale stejně nechápu tu četnou kritiku, která se na něj snesla. Ano tři záporáci jsou hodně na jeden film, protože žádný z nich nemá moc prostoru, a když je na scéně jeden, tak musí odklidit pole, aby udělal místo druhému a ten druhý to pak musí udělat pro toho třetího, a nikdy si je pořádně neužijete všechny najednou. Pak bych tu vytkl herecký výkony některých herců, kteří oproti předchozím dílům v některých scénách trochu zaostávají, ale naštěstí to není po celou dobu stopáže.  A hlavně, ten Venom tady není udělaný moc dobře a jeho herce Topher Grace mě moc nebavil. Ale i přes to,  já ten film mám rád. Ne tak, jako první dva díly, ale mám ho rád. Akce je furt dobrá ať už ta v metru nebo ta finální. Efekty jsou opět výborné hlavně ty, které má Sandman, který je z těch tří záporaků nejlepší hlavně proto, že to není ten tip záporáka, který je prostě zlý, ale to dělá z logického důvodu a opravdu jsem si ho oblíbil a jeho hláška ( Nejsem zlý člověk, jen mám prostě pech) je tak pravdivá a donutí vás,  aby jste sním soucítili, protože věřím, že kdyby jste se dostali do jeho situace, tak uděláte cokoli. Pak je tu hudba, která se mi opět hrozně líbí. Opět sice není tak úderná jako v předchozích dílech, ale je furt dobrá. A jako poslední zmíním tu větší temnost příběhu, která je fakt dobrá a hodí se k celému tónu tohoto filmu. No a na závěr řeknu, nemyslím si, že by si tenhle film zasloužil takovou kritiku. Ano, je slabší, ale rozhodně to není špatný film, jen měl prostě pech ale já ho mam prostě rád 80%.

plakát

Spider-Man 2 (2004) 

Spider-Man jednička byl, a je skvělý film, ale dvojka ho ve všem překonává a hodně dlouho se držel na první příčce nejlepších superhrdinských filmů, a i když už na vrcholu není, tak je furt naprosto boží. Je až neuvěřitelný, že tenhle film podle mě skoro, vůbec nezestárl, narozdíl od jedničky. Efekty furt vypadají skvěle a to díky kombinaci CGI a praktických efektů jako třeba: chapadla doktora Octopuse který je skvělý záporák, pak je tu akce ta je prostě boží a hlavně ta ikonická akční scéna na vlaku a jeho následné zastavovaní pomoví pavučin. Herci jsou opět skvělý, jednotlivé hlášky, ať už ty vtipný, a nebo ty, které vás zahřejí u srdíčka. Jako třeba proslov tety May, když jsem starší, tak to jak Peterovi promlouvá do duše, mám pocit, že ona ví že on je Spider-Man a snaží se mu nenápadně domluvit, že se musí vrátit, aby chránil New York. Jak jste asi pochopily, já tenhle film mám strašně rád. Sam Raimi byl prostě režisér, který mě a věřím, že i spoustu jiným lidem ukázal svět superhrdinů a od té doby je milujeme. Na závěr furt absolutní bomba dokonalé pokračovaní úžasného filmu, který jak jsem říkal, mě naučil milovat superhrdinský komiksy a filmy 100%.

plakát

Spider-Man (2002) 

Není to nejlepší superhrdinský film, a není to ani nejlepší film se Spider-manem, ale pro mě má tenhle film svoje místo v srdci, hlavně proto, že to je první superhrdinský film, co jsem kdy viděl a určitě na tom nejsem sám. Jo jasně těch 22 let na filmu je vidět, hlavně v efektech, i v některých akčních scénách, ale jinak je to furt skvělý film, který má skvělou hudbu od Dannyho Elfmana, skvělého Tobeyho Maguira v roli hlavního hrdiny a nebo dokonalého Williema Dafoa v hlavního záporáka Green Goblina, který si roli naprosto užíval. No na závěr řeknu že i po 22 letech je to furt bomba, která sice bohužel zestárla ale s grácii, a i když není nejlepší, tak furt je to ten první superhrdinský film co jsem kdy viděl a to je krásné prvenství nemyslíte? 90%

Poslední hodnocení (7 475)

Dům za všechny peníze (1986)

25.04.2024

Kate (2021)

14.04.2024

Datel Woody jede na tábor (2024)

14.04.2024

Dokonalý svět (1993)

14.04.2024

Chudáčci (2023)

09.04.2024

Top Gear: The Great African Adventure (2013) (pořad)

05.04.2024

Top Gear: US Special (2007) (pořad)

05.04.2024

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021)

05.04.2024

Já jsem Groot - Série 2 (2023) (série) (S02)

01.04.2024

Reklama