Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (8)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Od shlédnutí prvního dílu jsem zapadl dění Game of Thrones, líbí se mi přeskakování z dějové linky na další, veškerý příběh je zajímavý,prostě musíte vědět co se stane v dalším dílě, HBO odlomilo střípky od všech perfektních seriálů jako jsou např: Tudorovci,Řím a další, GOT dokáže vyvolat hromadu emocí i pocitů, knihy jsem nečetl takže nemůžu srovnávat ani posuzovat jak,proč a kdy by to mělo skončit či proč to neprodloužit. Sympatické postavy které řeší problémy, velmi mě pobavilo když si každý z herců bere scénář a listuje jestli přežije, je pravdou časté umírání ovšem proto má seriál tak dobrý spád. Hned po první sérii jsem byl nucen udělat zásah do Top seriálů, protože Game of Thrones tam rozhodně patří.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Už od dětství až po dospívání trvá má absolutní obliba k tomuto seriálu, uznávám že po dvacáté sérii se humor vytrácí ale nejde ten vynikající humor vymýšlet do nekonečna jako jsme byli od Matta Groeninga zvyklý. Pro mě vrchol animovaných seriálů. Původné měl být seriál založen na nasírání Homera Bartem, myslím že v mnoha epizodách se to odehráva až to momentálních seriiích, kdo by neměl rád takovouhle americkou rodinku, Homer který by svým vulgárním chováním mohl znechutit celé město, Bart který prakem mohl ohorzit naprosto všechny, Lisa která by všechny unudila hraním na saxofon a Marge která by včechny peskovala za nedodělané domácí práce. Úžasný seriál!!

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Řekl jsem si že si pustím první sérii a pak uvidím co dál, druh tak moderního humoru jsem ještě neviděl, první série byla famozní tak proč nezkusit více, Tenhle seriál je bomba, na seriálu jsem nikdy nebyl závislý ale byl jsem rád když bylo kolem deváté, já se vracel unavený z tréninku a v televizi dávála tahle konina. Trošku se to dá srovnávat s červeným trpaslíkem, v posledních seriích mě mrzí že nastavají situace typu : Ahoj Howarde, jdeme hrát Dungeons and Dragons, Ha,Ha,Ha už je z toho vtip, přitom jde pouze o konverzaci o videohře, vtip se stává stereotypním. Ovšem humor se téměř po celý díl drží na vysoké úrovni takže nemám problém dát pět hvězd.

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Okresní přebor, jak výstižný název seriálu pro fotbalovou komedii na vesnici, máme možnost vidět unikátní záběr jak to doopravdy chodí na fotbalové vesnici, seriál je téměř neokoukatelný, se situacemi se kterými se v nových dílech vídáme tak trošku splýváme. Prušinovský to úžasně vystihl, každý díl má něco do sebe, dodnes s radostí vzpomínám na ty skvělé scény typu : Jirko kde máš kopačky? Vždyť to je Tomáš Vápeník,ten Tomáš Vápeník!! Nech je kopat na bránu, Já viděl peklo!! Když nastoupí špekáček,dostanete na fráček, Na váhu!! Fun Din Dung,Fun Din Dung. A další, film už je takovou třešní na dortu, bohužel takovýto seriál nemůže znát pokračování což mě velmi mrzí. Více takových seriálů.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Osmiletí sígři, Colorado boj se! Stanley - nejlepší scény vždycky když poblije Wendy,nebo vždy když se nečemu diví. Pak je tu Eric - jeho hlášky mě vždycky odrovnají! Vždycky on je ten slušný, co má jen velký kosti, bez něho by to nebyl South Park. Potom je tu Kyle - to je prostě žid, nemusím více vysvětlovat, néé . . legrační je pouze to jak si z něho pořád dělají srandu ale řekl bych že z této čtveřici je to největší sidekick. A Kenny . .. zabili Kennyho parchanti!! tato hláška vstupuje do galerie světové filmografie, existovat tedy nějaká. Pokaždé se jako host objebil někdo s kým mě díl bavilo sledovat, ať už to byla Barbra Streisendová nebo DMX, pokaždé to bude těžká halda!!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší sitcom, založený na konverzačním humoru. Přesně tak to mám rád! Navíc s vynikajícím českým dabingem - to se jen tak nevidí! Červený trpaslík je naprosto geniální a pro mne jediný stravitelný sci-fi seriál. Z počátku než do hry vstoupila postava Krytona která seriál neskutečným způsobem oživila mě nejvíc bavil Lister a Holly s jejich naprostým talentem k nasírání Rimmera. Seriál má pochopitelně své chyby jako na příklad vývoj Krytona nebo že se Červený trpaslík zkrátil a posléze zase prodloužil v průběhu řad. Také vývoj interiéru kosmika prošel jistou tranformací ale za mě to na kvalitě neubírá vzhledem k časově náročnému průběhu natáčení.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Ani nevím jak jsem se k tomuto seriálů dostal, filmy o zombíkách mě nudili k smrti! až přišel Frank Darabont s úžasným nápadem seriálu o postapokalyptickým světem plným zombie. Koukám na každý detail a vymýšlím jak bych se v dané situaci zachoval,začít točit tento seriál muselo mít velkou odvahu ale já jsem od r.2010 nad míru spokojen s každým dílem. Ano - pár klišé a chybiček to má . . zvlášt v poslední čtvrté série,ale mě Walking Dead přirostlo k srdci, krvavý nářez podávaný v každé epizodě a boj o přežití, o zásoby a i o útočiště. Když mám blbý den, raději si pustím tento seriál než nějaký deník Bridget Jonesové a podobně, hrozně se mi líbila postava Jon Bernthala, skvělě přetvařující, zahrál to výborně. Seriál vás každým dílem nutí a nutí se dívat na pokračování,abyste zjistili co se stane dál . . je to spíše jako propracovaný systém, ale na mě to má velký účinek. 90%