Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Rodinný

Obsahy (11)

Kybernetická honička

Kybernetická honička (2002) (seriál)

Máte možnost zúčastnit se opravdové kybernetické honičky, kde se mezi dobrými a zlými odehrává zuřivý boj. Když lotr Hekr pošle tajnou zprávu pro dobývání virtuálního vesmíru, Centrála ze Země volá o pomoc tři zemské děti. Džeky, Met a Inez se svým chytrým kybernetickým letadlem Didžitem přiletí ze skutečné světové říše do barevného virtuálního vesmíru, aby svedli náročnou psychickou bitvu se špatnými hochy.

A Very Demi Holiday Special

A Very Demi Holiday Special (2023) (pořad)

Speciál plný zpěvu, pohody a vánočního veselí. Zazní vánoční klasiky i populární písně Demi Lovato a budeme se bavit u vánočních aktivit se známými osobnostmi. Bude se vařit s Paris Hilton, baletit s mimořádně vtipnou Trixie Mattel, dekorovat svetry s Tiffany, pomáhat druhým a mnoho dalšího. Vše v pohodové, přátelské a dobře naladěné atmosféře.

Bogus Beauty

Bogus Beauty (2018) (pořad)

Zábava a krása ve jménu vědy! Jde useknout vlasy mečem jako Mulan, běhat na ledě jako Elsa, stříhat jako opravdový Střihoruký Edward nebo nalíčit se pod vodou jako Uršula z Malé mořské víly? Na tyto a další zajímavé otázky s tématem filmových mýtů týkající se krásy zodpoví odvážné a sympatické moderátorky Chrissy Mahlmeister a Selorm Kploany v pořadu Bogus Beauty. Pořad se dá jednoduše popsat i svojí přezdívkou jako módní Bořiči mýtů.

Ancient Earth

Ancient Earth (2017) (seriál)

Původní dokumentární série od Curiosity Stream představuje náhled od života pravěkých zvířat a nabízí vyprávění Salvatoreho Vecchioho o období Permu, Triasu, Křídy, záhadě opeřených draků, smrti velkého hmyzu a době úsvitu savců.

Pizzaři z Parmy

Pizzaři z Parmy (2021) (seriál)

Dva mladí pizzaři se vydali na cestu, kde nahlédnou do zákulisí uznávaných pizzerií, továren atd., aby pak svoje nové znalosti otestovali na uznávané soutěži v pečení pizzy.

Arnoldovy patálie - Arnold's Halloween

Arnoldovy patálie - Arnold's Halloween (1997) (epizoda)

Arnold zinscenoval falešné rádiové vysílání o útoku mimozemšťany, kterým napálil nakonec nejen rodinu, ale i celé město.

Drake a Josh - Girl Power

Drake a Josh - Girl Power (2005) (epizoda)

V této epizodě mají Drake a Josh problém s přítelkyněmi. Drakeova přítelkyně Lucy přeprala nevychovaného fotbalistu místo Drakea, který nechce uznat, že je silnější. Lucy ho přesvědčí, aby s ní zápasil. Josh dostane od rodičů svojí přítelkyně, Mindy, pozvání na večeři, která pro něj dopadne hrozně. Josh nechce Mindy ztratit, tak je pozve na vlastní večeři. Jenže zápas a večeře jsou ve stejné chvíli ve stejném domě. Kdo vyhraje zápas? Způsobí souboj zničení večeře? Získá Josh požehnání od jejích rodičů?

Bašta

Bašta (2015) (pořad)

Nepříliš šikovný Ati se snaží zhotovit v každém díle různé chody od nevšedních jídel jako domácký Mléčný řez či Oreo až po ty klasické. Pořad získal takový úspěch, že je v YouTube trendech jako doma.

The What a Cartoon Show

The What a Cartoon Show (1995) (seriál)

Různorodé animované krátkometrážní filmy od pozdějších předních animátorů.

Lamput

Lamput (2017) (seriál)

Chytrá oranžová hmota unikla z tajné laboratoře. Vědci Štíhlý doktor a Tlustý doktor byli vysláni, aby ji chytili. Šíleně se ji snaží chytit, ale Lamput si vždy najde cestu, jak utéct.

Reklama