Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (8)

Arnold Schwarzenegger

Pan Arnold mě divácky imponoval u mnoha akčních filmů, které formovaly můj postupný zájem o filmy. Mluvím tu o filmech jako Komando, Terminátor, Predátor. Tyto tři filmy jsou jediné a hlavní, které u mě zůstávají napořád.

Jim Carrey

Jelikož nikdy nepohrdnu nad kvalitní komedií, tak tento herec zůstane vždy v mé živé paměti. Mistr smíchu, (jak ho já přezdívám), Jim Carrey je můj veliký oblíbenec již od mala (Maska). Maska byl můj úplně první film, který sem s ním přibližně v 6 letech viděl, když mi ho můj otec vypálil na tehdejší technologický boom, a to na DVD :-D . Postupně jsem viděl další jeho slavné filmy (mluvím o Blbém a Blbějším, o panu Popperovi s tučňáky, Ace Venturovi, atd). Zkrátka veliký oblíbenec co se týče komedií.

Jack Nicholson

Naprosto fascinující a jedinečný Jack. Kdykoliv, když se mě někdo zeptá na oblíbeného herce, či snad padne samotný pan Jack do řeči, ihned se začínám bavit. Naprosto unikátní osoba, která dokázala hrát takovým způsobem, jako by byla sama onou postavou i v reálném životě. Neskutečné.

Marc Singer

Tento herec není ani tak známý, ovšem to vůbec nevadí. Objevil jsem ho v seriálu V z období let 83 - 85. Tak mě scény s ním bavily, že jsem si ho díky této béčkové slasti velmi oblíbil.

Louis de Funès

Zde opět nemusím psát dlouhé texty. Zkrátka neopakovatelná komediální legenda, co se týče mé obliby mnohem výše nad panem Carreym. Jeho filmy jsem viděl již od 5 let, a to všechny možné. Postupně jsem je sledoval stále dokola, až dodnes. Neustále mě nepřestal ani jeden z nich bavit. Legendární hlášky, postoje a grimasy, které uměl zahrát, byly a jsou stále neopakovatelné. Fantomas, pan Septim, Hibernatus, ...A vida! I tak se tento herec neobešel bez dlouhého textu :) .

Bruce Campbell

Tak tohoto fajnšmekra jsem poprvé objevil v kultovní sérii Evil Dead. Tak mě jeho styl hraní bavil, že jsem zkouknul i nový seriál Ash VS Evil Dead, který mě velice zklamal. Ovšem až na jeho herecký výkon! Tento muž se nemění a zůstává stále tak dobrý, jako byl před lety. Můj veliký hororový favorit.