Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Geun-young Moon (herečka)

04.11.2009

Mun (Moon) se narodila 6.května roku 1987, a to v šestém největším jihokorejském městě Gwangju , které leží ve vnitrozemí v jihozápadním cípu korejského poloostrova. Už od raného mládí táhlo Mun něco ke hvězdám, konkrétně již ve 12ti letech ji rodiče s předtuchou slibné kariéry povolili vstoupit do světa modelingu, ve kterém se… (více)

Masahiro Motoki (herec)

14.08.2009

Masahiro Motoki se narodil 21.prosince 1965 ve městě Okegawa v prefektuře Saitama. Svou kariéru v zábavním průmyslu zahájil jako pomocný tanečník v chlapecké taneční skupině a hned po svém debutu v TV se stal členem populárního tanečního tria Shibugaki Tai (The Cool Kid Trio), kde záhy získal přezdívku Mokkun. S podporou Johnny… (více)

Jódžiró Takita (režisér)

06.08.2009

Yojiro Takita spatřil poprvé světlo světa 4.prosince 1955 ve městě Takaoka v prefektuře Toyama. Takita se však k nejvyšším metám filmařiny dostal poněkud zvláštním způsobem, a to když debutoval jako asistent režiséra v 60.letech v tzv. „Pinku eiga“ filmech se silně erotickou tématikou (s využitím důmyslných praktik z důvodů… (více)

Du-na Bae (herečka)

10.04.2007

Bae se narodila 11. října 1979 v hlavním jihokorejském městě Soulu a už v mládí se údajně začal projevovat její herecký talent. Nemalou měrou na to pravděpodobně přispělo, také to, že její matka Kim Hwa-young byla tamní slavnou divadelní herečkou. Obecně všichni předpokládali, že dcera půjde ve šlépějích své matky. Bae… (více)

Reklama