Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (607)

plakát

Případy 1. oddělení - Flaška (2022) (epizoda) 

..borci já jsem z Přerova a díval jsem se na česko přes ivysilání z Anglie a nechápal jsem, co tady vyvádíte za bordel a chlámal se (smrt vždycky potěší;))... holt ti největší zločinci v republice za celou dobu (nevyrovná se jim ani povodeň).. ještě že piju jen pivo, vodku bych si nikdy v životě nekoupil, nedejbože takové kvality.. no a když jsem se na to podíval celý, zjistil jsem, že to není o aféře, ale o nějakým troubovi, komu se to hodilo, což je good job borci a zavřel bych ho až zčerná..

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

recenze mám u jednotlivých dílů, jako celek je to ovšem skvěle zpracované (herci, hudba, střih, atd.).. otázka, jak tomu věřit, věrohodnosti příběhu a postav - přece jenom opakovaná lež se stává pravdou a podsouvání vlastmích výtvorů reflektující zločin a trest může být zavádějící, pokud tomu sami vyšetřovatelé takto dopomáhají.. ale musíme věřit, no (??)..:D .. a pro soudní : "Bez žalobce, není soudce"..

plakát

Vrstvy města (2023) (seriál) 

..mrkl jsem jenom na díl Městská divočina, nejlepší by to bylo s titulkama (nejsou), beze zvuku a hlavně bez hudby, ale budiž.. po obsahové stránce v 13minutovém záznamu jsem nenašel kromě starého plaveckého bazénu pod Barandovem nic zajímavého, což mě uchvacuje.. mohli říct pár bezdomovcům a natočili by to mnohokrát líp a zajímavěji.. a o bazénu může být samostatný dokument

plakát

Barokní srdce Evropy (2020) (seriál) 

nejlepší dokument o baroku.. úchvatné záběry díky dronu a skvělí vypravěči.. znám snad už každou stavbu od Santiniho, nebo od Dientzenhofera..

plakát

Elton John: Nikita (1985) (hudební videoklip) 

v 85tým to díky Johnovy v červeným klobouku bylo už na spadnutí. Kdyby se nezměnila stráž na hranici u zdi, Nikita by pouštěla za chvilku každýho.. ještě, že ji tak vyšňořil, dokonce i s očičkama a tančil s ní ve svým bejváku, aby ji ukázal, jak se má skvěle.. Nikon vede..

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

..tahle nejlepší komedie, mě absolutně míjí, možná paradoxně, tím jak je podsunována, možná mým věkem, kdy jsem si připadal dějově jako Bertík a čekal na matku, než rozkáže.. o ničem jiném to není, než o strachu ze "ordnungu" druhého pohlaví, kdy nelze ustoupit ani o píď stranou.. typická normalizační vsuvka, zde dokonce československy zabarvená, kdy "hory" byly plné sněhu a takové legrácky pro pražáky, byly v zimě "denním" chlebem.. dnes bez Československa, "bez" sněhu na "horách", bez té zimní chatové volnosti za komanče a i bez kuřáckých vagónú... nej song: Vzhůru k výškám..

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

..už v tom 95tým měl Sekal své úmysly, jak naložit s celou amerikou a "chudou" Aljaškou chtěl začít, postupovat až do Ruska, kde by daroval toto "za hubičku znovu získané" území svému příteli, ruskému prezidentovi a (?) amerika by na obranu nevyslala ani jednoho Huskyho, stáhla by ocas a posílala by "balíček" na podporu tamních obyvatel a jejich "nacionalisticlému" boji proti bolševismu.. měli je zlikvidovat oba už v té době a byl by klid..

plakát

Duch (1990) 

nejromantičtější film snad v 90.letech, hlavně díky Unchained melody a mladičké naivní Demi Moore a nejidolovy Patricku a i díky smrti, která přichází v americe znenadání kvůli "každé" peněžence.. tentokrát to byla úmyslná vražda a Sam ji dokázal objasnit.. nejscéna - se sochou anděla, jak se stěhují do nového bytu.. nejost.. závěrečná scéna.. a nejosoba - Whoopi a Richard 3

plakát

Král Karel III. malířem (2013) 

..rozhodně umí namalovat koně ve všech polohách i ležmo na kavalci, ale zebru s medvědem jak mlátí homouše, šikmooký, Araby a pak spolu sedí u čaje, to namalovat neumí..

plakát

INXS: Never Tear Us Apart (1988) (hudební videoklip) 

tohle je snad nejlepší reklama na Prahu uprostřed podzimních kabátových dob těsně kolem revoluce a nejlepší pro mě od INXS.. vivat Hutchence a saxophon!!

Časové pásmo bylo změněno