Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Vlčí mládě (2011) (seriál) 

Serial začíná průměrně což mě i bavilo sice zvláštní efekty stojí za nic ale nevadí. 2 serie mě celkem taky bavila ale jak se z vlkodlaka stane plaz jako WTF!!!... i tak jsem se dál dívala. U třetí série jsem už prostě přeskakovala a co bylo za děj jsem si nechávala říct vždycky ,,minule jste viděli". Vydržela jsem i třetí serii a to hlavně kvůli Stilisovi který je má nejoblíbenější postava a přeskakovala jsem scény dokud se tam neobjevil on ,protože řekněme si to takhle že bez jeho postavy byl serial o ničem. Jak už bylo ve 3 serii hodně postav tak do 4 pro jistotu ještě přidali další abysme v tom měli ještě větší bordel. I jak má celý tento svět fungovat je tvůrcům očividně jedno, jednou jsou tam nějací doktoři kteří cestují časem jestli to tak tak chápu. Celkově co se jim zrovna tam hodí tak tam daj...což mě rozčilovalo. Jediná postava která tam je nejlepší je Stiles a od 4 serie Malia jinak jsou mi všichni nesympatičtí.Taky je zvláštní že Stiles je až (asi pro zatím) panic. Celkově se u toho serialu držím kvůli Stilisovi jinak mám chut s tím seknout a najít i jiný serial i tak ale chválim. Víc jak 3 hvězdičku prostě tomu dát nemůžu.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

,,Jo super konečně se dostali z labyrintu. Konečně se dozvíme proč je tam zavřeli a taky kdo je to Zlosin." Ano něco jsme se dozvěděli v jedničce tak jsem myslela že se toho dozvíme víc tady. Zase jsme se něco málo dozvěděli ale furt nechápu proč je tam zavřeli když mohli i jinak zjistit čím jsou výjmeční taky proč všichni pracovaly pro Zlosin a najdnou se Zlosin rozhodl že je dá do labyrintu ,proč....... celkově tohle je ten typ filmu u kterého musíme čekat rok aby jsme konečně všechno zjistily. Když jsem vyděla jedničku která se mi líbila tak jsem se dlouho rozhodovala jestli zkusit i dvojku dvojka teda nezklamala ale i tak se tam všechno nevyjasnuje. Jinak se mi film hrozně líbil , chápu proč někteří na to mnouří oči že je děj zdlouhavý atd.... i tak bych ho doporučila každýmu.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Občas se stane že když natačejí film podle knížky ,tak tam hodně věcí není,ale tady udělaly vyjímku a radši si film udělaly podle sebe . Je to ůplně stejný jak kdyby knížku nečetli ,jenom slyšeli o co se jedná, a řekli si že o tom natočí film. Jako fanda knižní sérii jsem byla štatná že o tom natočí film ale co s toho vzešlo. Bylo tam zbytečně moc scén které v knížce nebyly a nedaly tam to podstatné. Taky nechápu proč všechnx oblékli do černé. JInak jo šlo to, Jace dokonale vystihly i ostatní postavy. A taky proč čekají na další díl tak dlouho, všichni kteří knížku nečetli čekaj jestli jsou bratr a sestra. A jestli chcete vědět jak to s něma skončí stačí to napsat na Wikipedii ,jako knížní předlohu a tam máte napsaný dějě všech knich jestli jste tak líní si přečíst knížku jako já. Ale i tak jsem si knížku koupila a začala jsem od tohoto dílu protože je vážně jinej než film.