Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

"Nejhezčí" díl trilogie :) Obrazy, hudba, hlasy, příběh... Prostě láska na celý život. A jestli někdy Jacksonovi vyčítá, že Lotra nenatočil přesně do písmene podle knihy, že vynechal Toma Bombadila atd., tak ať si uvědomí, jak moc práce na filmu bylo a jak moc komplexní dílo se režisérovi povedlo vytvořit. Já před ním smekám. A vím, že mě nikdy nepřestane nudit, a že se na něj s radostí podívám ještě za deset, dvacet, třicet let. :)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Když jsem prvně viděla trailer, říkala jsem si, že je to jen další nudný film o putování kluka přírodou. Po shlédnutí celého snímku jsem však byla naprosto emocionálně odrovnána, k čemu přispěl jak skvělý výkon Emile Hirsche, tak nádherná příroda, tak soundtrack Eddieho Veddera, který poslouchým dodnes. Vidět Into The Wild pro mě představuje asi nejsilnější filmový zážitek vůbec, ač jsem neměla to štěstí sledovat ho v kině. Trochu se bojím podívat se na film podruhé, abych nebyla zklamaná, a abych nepřipravila filmo kouzlo, které pro mě má, a sebe o pocit, který si po jeho shlédnutí v sobě nesu.

Piráti na vlnách

Piráti na vlnách (2009)

Naprosto pohodový film plný kouzelných scén, charismatických postav a atmosféry doby, kdy lidé drželi při sobě. Rozhlasové chlapce si rychle zamilujete a jejich pohodu na lodi jim budete prostě závidět. Stejně jako to, že dělají práci, která je baví a navíc má význam pro tolik lidí.

Repo: Genetická opera!

Repo: Genetická opera! (2008)

Je to jiné, je to úchylné, morbidní, absurdní, vizuálně zajímavé a vůbec. Je to sranda. Skvělí herci (Zdunich, Brightman, Head), geniální soundtrack, zajímavý námět, styl. Jediné co bych Repo vytkla, je několik hluchých míst ve druhé polovině filmu, kde se člověk chvílemi nudí. Konec už ale zase jede. A dá se na to koukat i napodruhý :)