Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Tímto českým dílem jsem byla velice překvapena. Vzhledem k tomu, co se u nás v posledních letech točilo za průměrné až podprůměrné filmy mě Nabarvené ptáče dá se říct až šokovalo. Silné scény, skvělý scénář, kamera a hlavně vynikající herecké výkony. Že je film v černobílém formátu jen podtrhuje celkovou atmosféru. Jedinou výtkou za mě je délka, 3 hodiny jsou 3 hodiny a i u takhle silného filmu už jsem měla na konci problémy se soustředit. To nic ale nemění na tom, že to byl za mě jeden z nejlepších filmů, které jsem za poslední rok viděla a dávám tomu 90%.

plakát

Blíženec (2019) 

Pěknej oddechovej akčňák s Willem Smithem v hlavní roli. Originální nápad a pěkná zápletka zde rozhodně nechyběly. Kladně hodnotím bojové scény i old schoolovou honičku na motorkách, jediné co bych vytknul byly někdy až zdlouhavé monology. Za mě 70% :)

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) 

Za mě průměrný ,,hororový" film s několika lekacími scénami. Do kina jsem šel s tím, že půjde o mobilní aplikaci která zabíjí teenegery a to jsem prakticky dostal. Lehce mi tam nezapadli démoni a moderní verze kněze. Povedená byla potitulková scéna která u hororů není běžná. 50% :)

plakát

Ve spárech ďábla (2018) 

Podle mého názoru jeden z povedenějších moderních hororů, v úvodu na mě vyskočilo povedené vymítání a hned poté přesun do márnice odkud už se prakticky nedostaneme. Shay Mitchell mi do hlavní role zapadla velmi dobře a záporná postava - Hannah Grace vypadala také docela věrohodně.Pár chyb by se určitě vytknout dalo, ale já jsem z kina odcházel zcela spokojen. 75% :)

plakát

Máma (2019) 

Jako horor na mě tento film rozhodně nepůsobil, spíše bych to přirovnal k psychologickému thrilleru s jednoduchou zápletkou - pomsta. Jediné co můžu pochválit je herecký výkon Octavie Spencer. Do kina jsem šel s očekáváním průměrného oddechového filmu a to jsem více - méně dostal. 60% :)