Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

William a Kate (2011) (TV film) 

Film byl šitý horkou jehlou a tak jako celek působí tuctově, přeslazeně a navíc zmateně. Jediné co bych pochválil je krásné prostředí, ve kterém se film odehrává a taky nádherný úsměv na tváři představitelky Kate Middleton Camilly Luddington. Hlavně díky Camille tak dávám filmu dvě hvězdy. (38%)

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Strhující dramatický seriál, který je nasáklý intrikami, nedůvěrou a všudy přítomnou spikleneckou atmosférou. Pro mě to byla, i přes pomalejší začátek, jízda od začátku až do konce navrch korunovaná skvělými hereckými výkony Claire Danes a Damiena Lewise. Už se těším na druhou sérii jako malý kluk. (95%)

plakát

Žena v černém (2012) 

Naprosto skvělej horor s hutnou atmosférou při které tuhne krev v žilách, odehrávající se v ponurém prostředí Anglie 19. století. Daniel Radcliffe zahrál svoji postavu solidně i když na otce vypadá poměrně mladě. Jediné mínus filmu je nedostatek originality, který mě nakonec odradil od nejvyššího hodnocení. (83%)

plakát

United (2011) (TV film) 

Mnichov 1958 – Událost jenž navždy zabarvila prapor Manchesteru United do temně rudé. Na první pohled bylo na filmu vidět, že se jedná o TV film, ale to mě vůbec nevadilo. Vše bylo důstojně zpracováno, od debutu Bobbyho Charltona v A-týmu, přes leteckou tragédii až po vstání Manchesteru United z popela jako bájného ptáka Fénixe. Na konci filmu jsem neměl slov, snad jen slzu na krajíčku a na jazyku popěvek „We’ll keep the red flag flying high, cos Man United will never die“. Pro mě silný emocionální zážitek, a proto dávám vysoké hodnocení! (95 %)

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Hvězdná brána je naprosto jedinečný seriál. Skvěle zkombinovaný žánr sci-fi s neotřelým sarkastickým humorem Jacka O’Neilla, kterého bravurně ztvárnila hvězda seriálu MacGyver Richard Dean Aderson. S Hvězdnou bránou jsem prožil skvělých 10 let, během kterých bylo odvysíláno 10 řad s celkem 214 epizodami a jen u málokteré epizody jsem se nudil. S 9. Řadou navíc přichází svěží osvěžení v podobě nového lídra SG-1 plk. Camerona Mitchella, skvěle zahraného sympaťákem Benem Browderem a také mě nadchla Vala Mal Doran a hlavně její interakce s dr. Jacksonem a taky se objevil nový hlavní nepřítel – mysteriózně tajemná rasa Oriů, díky které Hvězdná brána dostala nádech temné fantasy. Celkově je Hvězdná brána pro mě jeden z nejlepších seriálů vůbec a vždycky když se k ní dnes vracím a čas od času si jí pustím dokáže mě stejně zaujmout, zahřát a pobavit, jako když jsem ji shlédl poprvé.