Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (19)

plakát

Andělská tvář (2001) 

Za mě hezký a dobrý film s podmanivou atmosférou, pro mě velice příjemné překvapení, neboť režiséra Trošku mám spjatého spíše s naivními a pro mě nezajímavými filmy a pohádkami.. Nádherná výprava - na českou produkci dosti ojedinělá - a krásné scenérie, dobrá hudba. Dramatické, romantické, zajímavá zápletka, za mě 4,5 hvězdičky a opravdu nechápu otřesné hodnocení zde na ČSFD.

plakát

Vědma - Epizoda 2 (2023) (epizoda) 

Zatím opravdu skvělé, hluboké, přesažné, vypadá to na hodně kvalitní seriál, ale ještě uvidíme, co se z toho vyvine, zatím jsem viděla jen 2.díly a pro teď velké nadšení! ;)

plakát

Vědma - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Zatím opravdu skvělé, hluboké, přesažné, vypadá to na hodně kvalitní seriál, ale ještě uvidíme, co se z toho vyvine, zatím jsem viděla jen 2.díly a pro teď veliké nadšení! ;)

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Nádherné po všech stránkách, romantické, dojemné, dramatické a napínavé do poslední chvíle, krásná hudba i vizualita, romantika jak má být! ;)

plakát

Posedlost (2002) 

Nádherná, strhující romance s hlubším přesahem napříč věky, kdy "chemie" mezi hlavními protagonisty Aaronem Eckhartem a Gwyneth Paltrow je téměř hmatatelná, a stejně tak je tomu i u druhého páru, mezi Jeremy Northamem a Jennifer Ehle.. Celkově velice krásné, přesvědčivé a dojemné - je to jeden z mých oblíbených romantických filmů ;)

plakát

Jabloňová panna (2000) (TV film) 

Mně se to líbilo, až na poněkud zkratkovitý konec - kdyby tomu dali na konci 5-10 min navíc, hodně by tím pohádka získala. Ale jinak zajímavé a erbenovsky temnější a magické, a herci perfektní, zejména očarovaný a zfanatizovaný princ, který má velké charisma, překrásná jabloňová panna a skvělá ohavnice-čarodějnice. Každopádně mě to potěšilo a do té písně na konci jsem se "zamilovala", díky ní 4 hvězdičky a moje doporučení! ;)

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

Velmi příjemná, milá a dojemná záležitost, která je, ano, spíše pro děti (či pro dospělé s aktivovaným vnitřním dítětem) a dobře, v lecčmes poplatná době.. a největší vada na kráse je za mě první boj hlavního hrdiny v podzemí ze Zlem, kdy on vyhraje lží a trikem, což na mě vůbec nepůsobilo dobře.. Ale celkově to v sobě nese velikou naději, světlo, radost a krásné poselství, že v jednotě je síla, a když se my, lidé, sjednotíme, porazíme každé zlo! Takže za mě velmi kvalitní film, který stojí za vidění! ;)

plakát

Poslední vládce větru (2010) 

Opravdu nádherný film, opět hluboký přesah jako u většiny filmů tohoto režiséra, vizuálně úžasné, celkově magické, okouzlující, duši aktivující a probouzející.. ;)

plakát

Skleněný (2019) 

Tak tento film mě na konci úplně dostal! V posledních pár minutách je několik geniálních zvratů/překvapení/prozření stejně jako u dalšího kultovního filmu od tohoto režiséra: Šestý smysl. A úžasná je tam pointa/poselství a symbolické vyjádření toho, jak to tady na světě za oponou opravdu funguje... něco ala Matrix... ;) Moc mě to potěšilo! ;)